Marvaco ja CSW muodostavat globaalin premedia-ketjun

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2019-09-26
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Pakkausten premedia-alan toimijat amerikkalainen CSW, Inc. ja pohjoiseurooppalainen Marvaco Oy ovat kertoneet kansainvälisen Global Pre-Media Alliance (GPA) -ketjun perustamisesta. Allianssi tarjoaa brändinomistajille uudenlaisen vaihtoehdon korkealaatuisten ja yhtenäisesti toteutettujen pakkausalan premedia-palvelujen hallitsemiseksi ja hankkimiseksi sekä painolaattojen ja -sylinterien valmistamiseksi ympäri maailmaa.

GPA tulee toimimaan strategisesti sijaitsevilla tuotanto- ja palvelupaikoilla jokaisella mantereella Antarktikaa lukuun ottamatta. Marvaco Group toimii nyt Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa yhteensä kahdeksassa eri toimipisteessä. CSW tarjoaa premedia-palveluja ympäri Pohjois-Amerikkaa.

”Tämä on mittakaavassaan ja kapasiteetissaan ainutlaatuinen verkosto, joka koostuu täysin riippumattomista, mutta teknisesti toisiinsa kytkeytyneistä palveluntarjoajista”, kommentoi CSW:n presidentti Scott Ellison.

”Teknologinen synergia kumppaneidemme, tuotantopaikkojen ja paikallisten toimijoiden syvän asiantuntemuksen välillä auttaa brändinomistajia maksimoimaan hyllynäkyvyyden, parantamaan visuaalista yhtenäisyyttä ja lyhentämään merkittävästi tuotteen matkaa markkinoille yli kansainvälisten rajojen.”

CSW:n toimitusjohtaja Laura Wright toteaa:
”Tämä on innostava tilaisuus CSW:lle, Marvacolle, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme laajentaa toimintaa todella kansainväliselle tasolle ja käyttää toisiamme täydentävää osaamista kyvykkyyden kehittämiseen. Kaikki liiton jäsenet ovat yksityisomistuksessa ja pitävät yllä korkeinta toiminta-, laatu-, liike-etiikkaa sekä ekologisia toimintamalleja. Yhdessä olemme täysin sitoutuneita asiakkaidemme menestyksen edistämiseen ja koko alan kehittämiseen.”

Marvacon hallituksen puheenjohtaja Kai Lankinen sanoo, että liiton avulla voidaan tarjota brändinomistajille maantieteellisesti kattavampi tarjonta- ja toimitusketju. Yhteisten kokemusten ja asiantuntemuksen perusteella pystytään huolehtimaan brändien yhdennäköisyydestä maailmanlaajuisesti ja pitämään laatu korkealla tasolla.

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox