360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

JULKAISTU: 2021-05-26
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Kuluttajien huolenaiheet ja tiukentuvat säädökset ovat lisänneet vastuullisten ja turvallisten pakkausratkaisujen kysyntää. Samalla suorituskyvyn ja tehokkuuden parantaminen ovat entistä tärkeämpiä. Metsä Boardin uusi 360 Services tuo asiakkaille hyötyjä läpi pakkausarvoketjun aina kierrätettävyydestä brändin vaikuttavuuteen, tuotannon ja toimitusketjun tehokkuuteen sekä ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Toimivat kiertotalousratkaisut edellyttävät innovaatioita ja yhteistyötä. 360 Services perustuu yhtiön kartonki- ja pakkausosaamiseen, joka on tulosta vuosikymmenten yhteistyöstä muun muassa maailman johtavien teknologiatoimittajien, tutkimuslaitosten ja brändinomistajien kanssa.

Uusi palvelukokonaisuus koostuu viidestä osiosta. Nyt saman katon alta on saatavissa kestävään kehitykseen, pakkaussuunnitteluun, tekniseen asiantuntemukseen, tutkimukseen ja kehitykseen sekä digitaalisiin ratkaisuihin perustuvia palveluita.

– Esimerkiksi vastuullisuuspalveluilla on tällä hetkellä suuri kysyntä. Asiakkaamme etsivät tapoja vähentää pakkaustensa ympäristövaikutuksia. Tarjoomamme avulla voimme auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa ja vähentämään arvoketjunsa fossiilisia hiilidioksidipäästöjä, Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka