Viikon case: Perunaa tyylikkäästi

JULKAISTU: 2019-11-04
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Perunapussin ei tarvitse olla tylsä ja premium-peruna ansaitsee arvonsa mukaisen pakkauksen. Näin on ajatellut kasvisten tukkukauppaan erikoistunut Veljekset Kitola Oy. Yritys teki pakkausuudistuksen Kitola Premium -tuoteperheelle yhdessä mainostoimiston Innon kanssa.

Uusista pakkauksista henkivät Kitola Oy:n perinteet ja vuosikymmenien osaaminen. Pakkausuudistus on toteutettu ensisijaisesti kuluttajaa ajatellen. Kitola Premium -tuotteet tunnistaa nyt Premium-logosta. Uusissa pakkauksissa perinteiset lajikevärit keltainen, punainen ja vihreä helpottavat ja nopeuttavat tarvittavan perunalajikkeen löytymistä.

Pussin väri kertoo lajikkeen ja logo tuo Kitolan esiin. Kuva: Kitola.

Pakkauksen etu- ja takapuolella sijaitsevat perunalajikkeen käyttösuositukset sekä selkeät pakkausmerkinnät auttavat kuluttajaa löytämään juuri itselleen sopivan perunalajikkeen.

Veljekset Kitola Oy on vuonna 2007 perustettu perunan ja kasvisten pakkaukseen ja tukkukauppaan erikoistunut elintarvikealan perheyritys. Yrityksen liikevaihto oli 8,93 milj. euroa vuonna 2018 ja henkilökunnan määrä 28.

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus