Goodion suklaat Whole Foodsin hyllyille USA:ssa

JULKAISTU: 2020-04-07
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kotimainen suklaabrändi Goodio lanseeraa Nordic Flavors -tuoteperheensä suklaat yhdysvaltalaisen luomujätin Whole Foods Marketin kaikissa liikkeissä huhtikuussa. Goodion tuotteet ovat olleet ketjun myymälöissä paikallisesti, mutta nyt tuotteet valtaavat ensimmäisen kerran ketjun myymälät maanlaajuisesti.

”Olemme todella innoissamme tästä lanseerauksesta. Nordic Flavors -suklaiden saaminen koko Yhdysvaltain laajuiseen valikoimaan on meille iso juttu. Tämä tuoteperhe on kunnianosoituksemme ainutlaatuiselle pohjoismaiselle luonnolle”, sanoo Goodio USA:n toimitusjohtaja Jussi Salonen.

Goodion Nordic Flavors -tuoteperhe sisältää neljä makua: Marja, Kukka, Metsä ja Meri. Tuotteet koostuvat vegaanisesta ja gluteenittomasta luomusuklaasta, joka on kuorrutettu pohjoismaisen luonnon keskeisillä elementeillä.

Helsinkiläissyntyinen Goodio on ollut alusta asti globaali yritys ja panostanut vahvasti kasvuun Yhdysvalloissa. Whole Foods Market kuuluu maailman tunnetuimpien ja suurimpien luonnonmukaisia elintarvikkeita myyvien ketjujen joukkoon. Lanseeraus Whole Foodsin liikkeissä käynnistyy erityisellä Amazon Prime Member Deal -kampanjalla.

Jatka lukemista

Dayton osti Thomekon elintarviketoiminnot

Päivittäistavara-, horeca- ja elintarvikealan laitteita ja huoltopalveluita toimittava Dayton Oy on ostanut Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Dayton nousee kaupalla elintarviketeollisuuden kokonaisratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi toimitusjohtaja Pekka Tiaisen mukaan.
dayton-tiainen-elintarviketeollisuus

Huhtamäki lahjoittaa kerta-astioita kriisiavuksi

Huhtamäki lahjoittaa tuotteittaan terveydenhuollon toimijoille, esimerkiksi yli kuusi miljoonaa kerta-astiaa sairaaloille ja hoitokodeille ympäri Eurooppaa ruokahygienian ja -turvallisuuden varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Yhtiö tuottaa myös visiirejä ja avustaa Punaista Ristiä.
huhtamäki-ruokapakkaukset-food-service

Muovikasseja korvataan muilla materiaaleilla

Yhä useampi suomalainen pakkaa ruokaostoksensa muuhun kuin muovikassiin. S-ryhmän ruokakaupoissa muovikassien myynti laski neljä prosenttia vuodesta 2018 vuoteen 2019. Vain joka neljäs asiakas ostaa muovikassin kauppakäynnillään. Yhä useampi asiakas käyttää biohajoavaa kassia, paperikassia tai kestokassia.
s-ryhmä-muovikassit-kangaskassit

Raflatacilta PP-etikettikalvoa kierrätysmuovista

UPM Raflatac tuo markkinoille ensimmäisenä PP-etikettimateriaalin, joka on tehty kierrätysmuovista. Materiaalissa käytetään kemian teollisuuden SABIC-yrityksen kierrätysratkaisua PP-tuotteille.
Jar of peanut butter and peanuts

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka