Goodion suklaat Whole Foodsin hyllyille USA:ssa

Teksti:Patrik Carlsson
JULKAISTU: 2020-04-07
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kotimainen suklaabrändi Goodio lanseeraa Nordic Flavors -tuoteperheensä suklaat yhdysvaltalaisen luomujätin Whole Foods Marketin kaikissa liikkeissä huhtikuussa. Goodion tuotteet ovat olleet ketjun myymälöissä paikallisesti, mutta nyt tuotteet valtaavat ensimmäisen kerran ketjun myymälät maanlaajuisesti.

”Olemme todella innoissamme tästä lanseerauksesta. Nordic Flavors -suklaiden saaminen koko Yhdysvaltain laajuiseen valikoimaan on meille iso juttu. Tämä tuoteperhe on kunnianosoituksemme ainutlaatuiselle pohjoismaiselle luonnolle”, sanoo Goodio USA:n toimitusjohtaja Jussi Salonen.

Goodion Nordic Flavors -tuoteperhe sisältää neljä makua: Marja, Kukka, Metsä ja Meri. Tuotteet koostuvat vegaanisesta ja gluteenittomasta luomusuklaasta, joka on kuorrutettu pohjoismaisen luonnon keskeisillä elementeillä.

Helsinkiläissyntyinen Goodio on ollut alusta asti globaali yritys ja panostanut vahvasti kasvuun Yhdysvalloissa. Whole Foods Market kuuluu maailman tunnetuimpien ja suurimpien luonnonmukaisia elintarvikkeita myyvien ketjujen joukkoon. Lanseeraus Whole Foodsin liikkeissä käynnistyy erityisellä Amazon Prime Member Deal -kampanjalla.

Jatka lukemista

Dayton osti Thomekon elintarviketoiminnot

Päivittäistavara-, horeca- ja elintarvikealan laitteita ja huoltopalveluita toimittava Dayton Oy on ostanut Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Dayton nousee kaupalla elintarviketeollisuuden kokonaisratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi toimitusjohtaja Pekka Tiaisen mukaan.
dayton-tiainen-elintarviketeollisuus

Huhtamäki lahjoittaa kerta-astioita kriisiavuksi

Huhtamäki lahjoittaa tuotteittaan terveydenhuollon toimijoille, esimerkiksi yli kuusi miljoonaa kerta-astiaa sairaaloille ja hoitokodeille ympäri Eurooppaa ruokahygienian ja -turvallisuuden varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Yhtiö tuottaa myös visiirejä ja avustaa Punaista Ristiä.
huhtamäki-ruokapakkaukset-food-service

Tampereella kehitetään biomateriaaleja

VTT, Tampereen ammattikorkeakoulu ja rakennus- sekä pakkausalaan liittyvät yritykset kehittävät kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä materiaaleja uusiin sovelluksiin. BeLight-hankkeen tavoitteena on myös verkostoituminen, kansainvälistyminen sekä muovin kiertotalouden mukaiset uudet liiketoimintamahdollisuudet.
belight-hanke-tampere-banneri

Muovikasseja korvataan muilla materiaaleilla

Yhä useampi suomalainen pakkaa ruokaostoksensa muuhun kuin muovikassiin. S-ryhmän ruokakaupoissa muovikassien myynti laski neljä prosenttia vuodesta 2018 vuoteen 2019. Vain joka neljäs asiakas ostaa muovikassin kauppakäynnillään. Yhä useampi asiakas käyttää biohajoavaa kassia, paperikassia tai kestokassia.
s-ryhmä-muovikassit-kangaskassit

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB