Sulapack ja Quadpack yhteistyöhön kosmetiikassa

JULKAISTU: 2019-12-13
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Sulapack on tehnyt yhteistyösopimuksen kansainvälisen kosmetiikkapakkauksia tuottavan Quadpack-yrityksen kanssa. Yritykset tulevat tuottamaan yhdessä mikromuovista vapaita pakkauksia maailman kosmetiikkateollisuudelle.

Yhteistyön tavoitteena on tiedotteen mukaan taata, että Sulapacin nykyiset ja tulevat asiakkaat saavat pakkauksia entistä tehokkaammin. Yhteistyön avulla saadaan laajempi tuotevalikoima, suurempi tuotantokapasiteetti ja parempi räätälöintivalmius.

”Meillä on tuhansia kyselyjä kosmetiikka-asiakkailta ympäri maailmaa. Ne koskevat Nordic Collection -pakkausvalikoimaamme, jonka volyymi on myyty loppuun jo elokuussa 2019. Quadpack on yksi Euroopan 10 suurimmasta kosmetiikkapakkausten tuottajasta. Heidän avulla pystymme palvelemaan entistä tehokkaammin laajempaa asiakaspohjaa”, sanoo Sulapacin myynnin vetäjä Ami Rubinstein.

Quadpack käyttää Bi-Injection puhallusmuovaustekniikkaa, jossa voidaan käyttää kahta materiaalia samanaikaisesti. Se soveltuu hyvin Sulapacin kuitumateriaaliin ja suojakerrokseen. Quadpack tulee lanseeraamaan uuden Nordic Collection -tuotevalikoiman keväällä 2020. Siihen kuuluu 15, 30 ja 50 senttilitran pakkauksia. Lisäksi tuotevalikoimaa on tarkoitus täydentää pian uusilla pakkaustyypeillä.

Sulapacin kehitystä vauhdittaa myös uusi 15 miljoonan euron rahoitus, jonka yritys varmisti joulukuussa. Investoijien joukossa on luksustuotteiden valmistaja Chanel.

Jatka lukemista

Dayton osti Thomekon elintarviketoiminnot

Päivittäistavara-, horeca- ja elintarvikealan laitteita ja huoltopalveluita toimittava Dayton Oy on ostanut Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Dayton nousee kaupalla elintarviketeollisuuden kokonaisratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi toimitusjohtaja Pekka Tiaisen mukaan.
dayton-tiainen-elintarviketeollisuus

Huhtamäki lahjoittaa kerta-astioita kriisiavuksi

Huhtamäki lahjoittaa tuotteittaan terveydenhuollon toimijoille, esimerkiksi yli kuusi miljoonaa kerta-astiaa sairaaloille ja hoitokodeille ympäri Eurooppaa ruokahygienian ja -turvallisuuden varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Yhtiö tuottaa myös visiirejä ja avustaa Punaista Ristiä.
huhtamäki-ruokapakkaukset-food-service

Raflatacilta PP-etikettikalvoa kierrätysmuovista

UPM Raflatac tuo markkinoille ensimmäisenä PP-etikettimateriaalin, joka on tehty kierrätysmuovista. Materiaalissa käytetään kemian teollisuuden SABIC-yrityksen kierrätysratkaisua PP-tuotteille.
Jar of peanut butter and peanuts

Tampereella kehitetään biomateriaaleja

VTT, Tampereen ammattikorkeakoulu ja rakennus- sekä pakkausalaan liittyvät yritykset kehittävät kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä materiaaleja uusiin sovelluksiin. BeLight-hankkeen tavoitteena on myös verkostoituminen, kansainvälistyminen sekä muovin kiertotalouden mukaiset uudet liiketoimintamahdollisuudet.
belight-hanke-tampere-banneri

Uusimmat uutiset

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)

Food 2.0 -hanke kehittää tulevaisuuden ruokajärjestelmää

Valio käynnistää Business Finlandin veturirahoituksella Food 2.0 -hankkeen, jossa kehitetään tulevaisuuden ruokajärjestelmää ja edistetään ruokaviennin kilpailukykyä.
8f0f0ef91d0f260f_800x800ar