Sulapack ja Quadpack yhteistyöhön kosmetiikassa

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2019-12-13
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Sulapack on tehnyt yhteistyösopimuksen kansainvälisen kosmetiikkapakkauksia tuottavan Quadpack-yrityksen kanssa. Yritykset tulevat tuottamaan yhdessä mikromuovista vapaita pakkauksia maailman kosmetiikkateollisuudelle.

Yhteistyön tavoitteena on tiedotteen mukaan taata, että Sulapacin nykyiset ja tulevat asiakkaat saavat pakkauksia entistä tehokkaammin. Yhteistyön avulla saadaan laajempi tuotevalikoima, suurempi tuotantokapasiteetti ja parempi räätälöintivalmius.

”Meillä on tuhansia kyselyjä kosmetiikka-asiakkailta ympäri maailmaa. Ne koskevat Nordic Collection -pakkausvalikoimaamme, jonka volyymi on myyty loppuun jo elokuussa 2019. Quadpack on yksi Euroopan 10 suurimmasta kosmetiikkapakkausten tuottajasta. Heidän avulla pystymme palvelemaan entistä tehokkaammin laajempaa asiakaspohjaa”, sanoo Sulapacin myynnin vetäjä Ami Rubinstein.

Quadpack käyttää Bi-Injection puhallusmuovaustekniikkaa, jossa voidaan käyttää kahta materiaalia samanaikaisesti. Se soveltuu hyvin Sulapacin kuitumateriaaliin ja suojakerrokseen. Quadpack tulee lanseeraamaan uuden Nordic Collection -tuotevalikoiman keväällä 2020. Siihen kuuluu 15, 30 ja 50 senttilitran pakkauksia. Lisäksi tuotevalikoimaa on tarkoitus täydentää pian uusilla pakkaustyypeillä.

Sulapacin kehitystä vauhdittaa myös uusi 15 miljoonan euron rahoitus, jonka yritys varmisti joulukuussa. Investoijien joukossa on luksustuotteiden valmistaja Chanel.

Jatka lukemista

Dayton osti Thomekon elintarviketoiminnot

Päivittäistavara-, horeca- ja elintarvikealan laitteita ja huoltopalveluita toimittava Dayton Oy on ostanut Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Dayton nousee kaupalla elintarviketeollisuuden kokonaisratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi toimitusjohtaja Pekka Tiaisen mukaan.
dayton-tiainen-elintarviketeollisuus

Huhtamäki lahjoittaa kerta-astioita kriisiavuksi

Huhtamäki lahjoittaa tuotteittaan terveydenhuollon toimijoille, esimerkiksi yli kuusi miljoonaa kerta-astiaa sairaaloille ja hoitokodeille ympäri Eurooppaa ruokahygienian ja -turvallisuuden varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Yhtiö tuottaa myös visiirejä ja avustaa Punaista Ristiä.
huhtamäki-ruokapakkaukset-food-service

Tampereella kehitetään biomateriaaleja

VTT, Tampereen ammattikorkeakoulu ja rakennus- sekä pakkausalaan liittyvät yritykset kehittävät kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä materiaaleja uusiin sovelluksiin. BeLight-hankkeen tavoitteena on myös verkostoituminen, kansainvälistyminen sekä muovin kiertotalouden mukaiset uudet liiketoimintamahdollisuudet.
belight-hanke-tampere-banneri

Muovikasseja korvataan muilla materiaaleilla

Yhä useampi suomalainen pakkaa ruokaostoksensa muuhun kuin muovikassiin. S-ryhmän ruokakaupoissa muovikassien myynti laski neljä prosenttia vuodesta 2018 vuoteen 2019. Vain joka neljäs asiakas ostaa muovikassin kauppakäynnillään. Yhä useampi asiakas käyttää biohajoavaa kassia, paperikassia tai kestokassia.
s-ryhmä-muovikassit-kangaskassit

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox