S-ryhmä uudisti Kotimaista-pakkaukset

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2020-02-03
PÄIVITETTY: 2023-02-16


S-ryhmä laajentaa edelleen Kotimaista-tuotesarjaansa. Sen pakkaukset ovat juuri uudistuneet. Sarja on saanut asiakastyytyväisyysmittauksissa erinomaista palautetta S-ryhmän mukaan.

Kotimaista-tuotesarja on palvellut S-ryhmän ruokakauppojen asiakkaita viisi vuotta. Tuotesarjassa on nyt noin 350 tuotetta.

”Suomalaisten arvostus kotimaisuutta kohtaan on noussut, mutta kotimaisten tuotteiden löytäminen saatetaan kokea vaikeaksi. Asiakkaat ovat usein epävarmoja siitä, mikä todella on kotimaista. Halusimme tehdä suomalaisen ruoan ostamisen helpoksi tuomalla kauppoihin laadukkaat ja edulliset Kotimaista-tuotteet”, kertoo ryhmän kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu.

Tuotteet tulevat suomalaisilta elintarviketuottajilta. Kriteerinä on Alarodun mukaan kolminkertainen kotimaisuus: tuotteet valmistetaan Suomessa, raaka-aineet ovat kotimaisia ja tuotteet myydään suomalaisten omistamassa kaupassa. Ne täyttävät Sirkkalehti- ja Hyvää Suomesta -merkkien kriteerit. Lisäksi laadun tulee olla korkea.

”Kotimaista-tuotteiden pakkaukset ovat juuri uudistuneet, ja myös uusia tuotteita on tulossa. Alkuvuodesta saadaan leikkeleitä, vitamiinivesiä ja valmis ohrapuuro. Keväällä tulevat pakastetut kasvispihvit ja laktoositon mansikkajäätelö sekä korppujauho, gluteeniton kaurajauho ja luomumysli. Kesällä sarja laajenee makkaroilla, lihatuotteilla ja kasvislisukkeilla”, Alarotu kertoo.

S-ryhmä tarjoaa myös mahdollisuuden seurata ostojen kotimaisuustasoa. S-mobiilin Omat ostot -palvelussa voi seurata ostojensa kotimaisuustasoa. Laskuri huomioi kaikki Suomessa valmistetut ja erikseen myös raaka-aineiltaan kotimaiset Sirkkalehti- ja Hyvää Suomesta -sertifioidut tuotteet.

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox