Pyroll laajentaa Pantonen sertifiointiohjelmaa

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-01-17
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Pyroll Packages on ensimmäinen fleksopainotalo, jolle on myönnetty Pantone Certified Printer -sertifikaatti. Pyroll aikoo laajentaa järjestelmän soveltamista.

Pilottiohjelma suoritettiin Joensuussa, yhdessä yrityksen kymmenestä toimipisteestä. Pyroll suunnittelee jatkavansa järjestelmän soveltamista vuonna 2018 muissa toimipisteissä.

Pantone Certified Printer -järjestelmässä tarkastetaan ja analysoidaan painotalon toiminnan jokainen osa-alue preflight-toimenpiteistä ja tiedostojen valmistelusta sekä vedostuksesta aina musteiden formulointiin ja sekoitukseen sekä painosalin prosessinhallintaan. Pyrollin sertifiointi todistaa tiedotteen mukaan, että yritys kykenee toistuvasti saavuttamaan asiakkaiden tiukimmatkin värivaatimukset ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Pantone Certified Printer Program edellyttää jokavuotista uudelleensertifiointia. Sillä varmistetaan, että laatu säilyy huipputasoisena.

”Tavoitteenamme oli perustaa vaativampi värienhallintajärjestelmä, joka ulottuu silmämääräistä arviointia pidemmälle ja hyödyntää mittalaitteita ja digitaalisia normeja”, kertoo Pyroll Packagesin toimitusjohtaja Mikael Svennas.

”Pantone Certified Printer -prosessi oli hyvin perinpohjainen, ja opimme sen aikana paljon. Auditoinnin tuloksena saatavien prosessiparannusten lisäksi me voimme myös hyödyntää Pantone-bränditunnettuvuutta, mikä parantaa entisestään uskottavuuttamme alan markkinoilla”, Svennas sanoo.

Sertifiointiin osallistuivat X-Rite Solutionsin Architect Mark Gundlach ja International Technical Support and Application Expert Maxim Siniak, sertifioitu Pantone Partner -kumppani ja reprotalo Flexolahti Oy ja X-Rite-jälleenmyyjä KTA Oy.

Pyrollin henkilöstölle tarjottiin koulutusta ja tukea yhdenmukaistettujen toimenpideohjeiden luomisessa. Niiden avulla uusien prosessisuositusten käyttöönotto tapahtuu sujuvasti.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept