Pyramidipussiteelle näyttävä pakkaus

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2019-04-30
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Aaro Forsman Oy:n pyramidipussiteet saivat uuden ilmeen ja näyttävät pakkaukset, joilla erottuu kaupan hyllyllä. Uudistuksen toteutti Granoon kuuluva Keili.

Uudistuksessa käytettiin kuluttajilta saatua palautetta. Keili toteutti yhdessä Forsman tean kanssa 13 uutta pakkausta tukemaan laadukkaan tuotteen myyntiä. Ilmeuudistuksen ja ensimmäisten pakkausten pääsuunnittelijana toimi Teresa Moorhouse.

Forsman tealla on 6 000 neliön tuotantolaitos Vantaalla, jossa valmistetaan ja josta toimitetaan teetä maailmanlaajuisesti. Keilin valinta yhteistyökumppaniksi oli helppo, sillä Forsman tea halusi arvojensa mukaisesti tukea samassa kaupungissa sijaitsevaa suomalaista yritystä. Keili on osa Grano Oy:ta.

Tavoitteena oli pakkaus, joka erottuu kaupan hyllyllä. Aaro Forsman Oy:n toimitusjohtaja Ari Santamäki oli yhteistyössä erityisen tyytyväinen Keilin innovatiivisuuteen ja ammattitaitoon sekä nopeisiin toimituksiin.

”Yhteistyö lähti pohjien mallintamisesta ja toimivuuden varmistamisesta. Sitten viilasimme graafikoidemme designit niihin ja saimme loppujen lopuksi toimivan kaupallisen kokonaisuuden”, Santamäki kertoo.

Pyramidipussiteesarjaan kuuluu tällä hetkellä 13 erilaista pakettia. Yhteistyö Forsman tean ja Keilin välillä jatkuu vielä ja sarja laajenee tulevaisuudessa.

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox