Palkittu kuljetuslaatikko säästää kustannuksia

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-08-17
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Eltete TPM:n ScanStar-palkittu kartonkinen kuljetuslaatikko säästää kustannuksia ja ympäristöä.

Palkinnon saanut The Box -ratkaisu on valmistettu vahvasta hunajakennolevystä ja laminoiduista pakkausprofiileista. Laatikkoratkaisu soveltuu Elteten mukaan erityisen hyvin vientilaatikoksi sekä kevyille että painaville tuotteille.

The Box toimitetaan kompaktina ja litteänä, ja se on helppo koota ilman työkaluja. Kustannussäästöt, ekologisuus, keveys, tilansäästö ja käyttäjäystävällisyys ovat olleet kriteereitä palkinnon saamiselle.

Eltete on erittäin tyytyväinen ja ylpeä saadessaan arvostetun palkinnon.

”Olemme kehittäneet The Boxia asiakkaittemme tarpeiden ja muuttuvien vaatimusten mukaiseksi. Globaalit asiakkaamme ovat vastaanottaneet kartonkisen kuljetuslaatikon mielenkiinnolla testattavaksi ja se on läpäissyt vaativimmatkin kestävyys- ja toimivuustestit. Saamamme tunnustus arvostetuilta pakkausalaan perehtyneiltä tuomariston jäseniltä todistaa sen, että The Box on todellinen voittaja, joka haastaa perinteiset laatikkoratkaisut”, toteaa Elteten myyntipäällikkö Matti Tarjo.

Scanstar-kilpailun palkinnot jaetaan 29.11. Lahdessa järjestettävän Packaging Summit -tapahtuman yhteydessä. Scanstarilla pohjoismaisessa kilpailussa palkitut pakkausratkaisut pääsevät osallistumaan pakkausalan maailmanmestaruuskilpailuna pidettyyn Worldstar-kilpailuun, jonka järjestäjä on World Packaging Organization WPO.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB