Pakkaus on osa tuotetta neulonnassa

JULKAISTU: 29. elokuun 2019
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Stora Enso on kehittänyt innovatiivisen pakkauksen neuletuotteille. Pakkaus on siinä kiinteä osa tuotetta ohjeineen. Neulepakkaus palkittiin Saksan pakkauskilpailussa tuotteiden esillepano -sarjassa.

Stora Enson Wool Locker -pakkaus kuvastaa kilpailun tuomariston mukaan käsityön tekemistä ja luonnonmukaisten, kestävien materiaalien käyttöä. Aaltopahvipakkauksen älykäs suljenta on tehnyt muiden materiaalien käytön tarpeettomaksi. Pakkauksen design järjestää hienosti eri osat ja ohjaa neulojaa luovassa prosessissa. Pakkaus sisältää myös muut tarvittavat neulontatarvikkeet.

”Palkinto on meille suuri kunnia, sillä kilpailu on kovaa. Se kannustaa suunnittelijoitamme luomaan uusia lisäarvoa tuovia ja uusiutuvia pakkausratkaisuja verkkokaupan kasvavalle asiakaskunnalle. Se on myös hyvä esimerkki siitä, miten pakkauksen avulla voidaan kertoa sen sisällöstä ja miten pakkaus voi myös olla osa tuotetta”, sanoo Stora Enso Packaging Solutions -yksikön markkinointi- ja innovaatiojohtaja Björn Thunström.

Wool locker on neulelangoille ja -tarvikkeille suunniteltu pakkaus. Pakkauksessa on puikkomittari ja mittanauha, ja siinä sekä langat että puikot pysyvät järjestyksessä. Jälkeenpäin pakkausta voi käyttää neuletarvikkeiden säilyttämiseen. Pakkaus on valmistettu uusiutuvasta aaltopahvista, ja se soveltuu erinomaisesti verkkokaupan tarkoituksiin.

German Packing Award 2019 -kilpailussa palkittiin 34 innovaatiota. Osanottajia oli 14 maasta. Kilpailun järjestää German Packaging Institute.

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)