Orkla uudisti perunalastujen pakkaukset varovasti

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-10-08
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Orkla on tehnyt pakkausuudistuksen Taffel Kartanon perunalastutuotesarjalle. Pussien kuvamaailmaa on uudistettu, mutta tuotteen alkuperäinen henki on säilytetty.

Vuodesta 1995 markkinoilla ollut Taffel Kartanon perunalastutuotesarja on saanut uudet pakkaukset ja uudet pussit löytyvät jo kaupoista. Marraskuussa hyllyille tulee myös uutuusmaku Inkivääri.

”Uudessa pakkausdesignissa säilyy Kartanon perunalastujen alkuperäinen henki, mutta modernilla twistillä. Kuvamaailman maatilalla on tapahtunut sukupolvenvaihdos. Itse tuote kuitenkin on sama laadukas ja kotimainen Kartanon perunalastu”, sanoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Kartanon perunalastujen pakkaus on säilynyt lähes ennallaan vuodesta 1995 lähtien.  Ilmettä on haluttu uudistaa niin, että klassikko edelleen tuntuu kuluttajille tutulta. Uuden pakkausdesignin takana ovat mainostoimisto Sherpa ja kuvittaja Ossi Hiekkala.

Pakkausuudistuksen yhteydessä Orkla Suomi on myös saanut kyselyitä, jos myös reseptiä on muutettu. Reseptit ovat kuitenkin ennallaan ja perunalastut valmistetaan edelleen kotimaisesta perunasta, jotka on poimittu suomalaisen saariston viljavasta mullasta.

Pakkauksessa on myös uusi biokaasulogo. Se kertoo siitä, että Kartanon perunalastut valmistetaan tehtaan oman biokaasulaitoksessa tuotetulla energialla.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept

Packnews-lehti täyttää 90 vuotta – paluu vuoteen 1977

Packnews-lehti (aiemmin nimeltään nord emballage) täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Se saattaa olla maailman vanhin pakkausalan lehti. Toimitus on viime vuosina selaillut vanhoja lehtiä ja julkaissut niistä parhaita paloja, joista yksi on tässä artikkelissa.
Letpak