Nimityksiä: Jari Heikkinen Antaliksen myyntiiin

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-02-08
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Jari Heikkinen on 1.2.2017 alkaen nimitetty Antalis Oy:n aluemyyntipäälliköksi Packaging-liiketoiminta-alueelle. Heikkisellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus pakkausalalta.

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava papereiden, suurkuvamateriaalien ja pakkaustarvikkeiden tukkukauppa. Antalis toimii 43 eri maassa 5800 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Juha Rantanen johtaa Kotkamillsin Imprex-liiketoimintaa
Kotkamills on nimittänyt Juha Rantasen johtajaksi ja hänen vastuullaan on Imprex-liiketoiminta. Rantanen seuraa tehtävässä Ville Seppälää, joka siirtyi vetämään Kotkamillsin Industrial Products ja Absorbex-liiketoimintoja.

Kotkamillsin Consumer Boardsin edustajaksi Ranskaan on valittu AGIPAP. Myynnistä vastaa myyntipällikkö Guy Mallinson. Thaimaan, Malesian ja Singaporen myyntiedustajaksi on valittu Nordic Barrier Pack Trading Ltd -yritys, jota johtaa Jari Kinnunen.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli