Muovittoman paperipullon barrier merilevästä ja kasvilateksista

JULKAISTU: 2022-12-08
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Brittiyhtiö SUPA Innovations  tiedottaa kehittäneensä muovittoman paperipullon, joka on käytössä eco-mate-pesuainepakkauksena.

SUPA valmistaa paperipullonsa Rutlandissa, lähellä Stamfordia, missä se valmistaa myös kasvipohjaisia ​​puhdistus- ja pesuaineita eco-mate-brändillä..

Muovipohjaisen barrierin sijaan SUPAn paperipullossa on pinnoite, joka koostuu merilevästä ja luonnollisesta kasvilateksista. Barrierin kerrotaan hajoavan lyhyessä ajassa. Koko pakkaus voidaan kotikompostoida tai laittaa ruokajätteen kierrätykseen, koska kaikki on 100 % orgaanista materiaalia.

SUPA toteaa, että paperipullo on suunniteltu hajoamaan luonnossa jättämättä jälkeensä mikromuoveja tai myrkyllisiä jäämiä. Koko eco-mate-tuotevalikoima sekä pullopakkaukset on testattu ja sertifioitu 100-prosenttisesti biopohjaiseksi materiaaliksi.

Eco Cleaning products in sustainable paper bottles – eco-mate store (supalife.shop)

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus