Metsä Board vahvistaa suunnittelupalvelujaan

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-02-04
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Ilkka Harju on nimitetty Metsä Board Oy:n EMEA-alueen Packaging Service Directoriksi 29.1.2018 alkaen. Harju vahvistaa yhtiön globaalia Packaging Services -tiimiä ja Metsä Boardin asiantuntijapalveluita pakkaussuunnittelussa.

Harju siirtyy Metsä Boardille Starcke Oy:sta, jossa hän on vastannut designtoiminnoista. Hän on aiemmin työskennellyt myös Stora Ensolla ja Pyrollilla. Harjulla on vahva asiantuntemus pakkausratkaisuiden suunnittelussa ja tuotekehityksessä sekä biopohjaisten raaka-aineiden innovatiivisissa pakkaussovelluksissa. Hän on ollut myös mukana kehittämässä älypakkausratkaisuja ja niihin liittyviä teknologiasovelluksia.

Metsä Boardin Packaging Services -tiimi kehittää yhteistyössä asiakkaiden kanssa kevyempiä, ympäristöystävällisempiä ja tehokkaampia pakkauksia ja auttaa hyödyntämään kevyen ensikuitukartongin mahdollisuudet innovatiivisella tavalla.

Suunnittelukilpailu yhteistyöhön Pro Cartonin kanssa

Nuoret suunnittelijat voivat osallistua kahteen kilpailuun samalla työllä, kun Metsä Board ja Pro Carton tekevät yhteistyötä suunnittelukilpailuissa. Metsä Boardin kansainvälinen suunnittelukilpailu Better with Less – Design Challenge tähtää ympäristöystävällisten ja funktionaalisten pakkausratkaisujen löytämiseen. Pro Cartonilla on Young Designers Award -kilpailu.

Kaikki alan opiskelijat voivat nyt osallistua molempiin kilpailuihin samalla työllä ja kaksinkertaistaa voittomahdollisuutensa. Metsä Boardin kilpailuun voi ilmoittautua maaliskuun loppuun saakka.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox