HP:ltä joustopakkausten päällystysyksikkö

JULKAISTU: 2017-01-02
PÄIVITETTY: 2023-01-18


HP lanseeraa nyt kaupallisesti Drupassa esitellyn Pack Ready Coating -ratkaisun joustopakkausten painamiseen. HP tarjoaa myös musteratkaisujaan merkintäjärjestelmien tuottajilla.

Pack Ready Coating on tiedotteen mukaan ensimmäinen HP Indigo Pack Ready -ekosysteemin kaupallisesti tarjolla oleva ratkaisu. Sen avulla voidaan tehostaa joustopakkausten tuotantoa.

HP Bulk Solvent -värijärjestelmää tarjotaan nyt OEM-valmistajille merkintälaitteiden valmistamiseen. HP:n mukaan sen avulla voidaan rakentaa järjestelmiä jotka tarjoavat erinomaisen painojäljen, alhaiset kustannukset ja sujuvan liitännän suuren volyymin tuotannossa.

HP on kertonut myös joustopakkausten painamiseen tarkoitetun Indigo 20000 -painokoneen menestymisestä markkinoilla. Laitteiden toimitusmäärä on yli kaksinkertaistunut Drupa 2016 -messujen jälkeen. Konetta on myyty kuudelle mantereelle, ja uusimmat ostajat ovat ColorMaster USA:ssa, Seikou Japanissa, Green Love Kiinassa ja Nanogruppe Meksikossa.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Cabassi laajentaa paperikassien valikoimaa

Valkeakoskelainen paperikassivalmistaja Cabassi Oy on laajentanut tuotantoaan ja investoinut uuteen täysautomaattiseen paperikassikoneeseen. Uusi kone on jo tuotannossa ja ensimmäiset toimitukset asiakkaille on tehty. Investoinnin myötä Cabassi laajentaa kassivalikoimaansa.
Paperikassi_Suomesta_Cabassi_

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)