Verkkokaupan toimitukset jopa puolessa tunnissa

JULKAISTU: 28. maaliskuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Ravintolaruoan jakelualustastaan tunnettu Foodora on aloittanut yhteistyön kuljetustenhallintajärjestelmiä tuottavan nShiftin kanssa. Yhteistyön myötä Foodora laajentaa toimintaansa verkkokauppoihin ja avaa kuluttajille mahdollisuuden tilata jopa puolen tunnin kotiinkuljetus verkkokaupan ostoksilleen. Supernopeat kuljetukset ovat käytössä joka päivä aamusta iltaan. Yhteistyö laajentaa myös nShiftin toimintaa pikakuljetusten alueelle.

Osa suomalaisista verkkokaupoista käyttää jo nyt nShiftin kehittämiä verkkokaupan toimitusten hallintajärjestelmiä ja nämä käyttäjät voivat jatkossa tarjota asiakkailleen kotiinkuljetuksen Foodoran kautta. Nopeat jakelupalvelut tarjotaan verkkokauppoihin Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa.

– Ihmiset odottavat verkkotoimitusten toimivan heidän omilla ehdoillaan. Usein he eivät halua odottaa, vaan haluavat nopeimman mahdollisen toimituksen. Olen innoissani siitä, että voimme täyttää nämä odotukset tekemällä yhteistyötä nShiftin kanssa. Olemme yritys, joka tykkää tehdä asioita uudella tavalla, ja tämä yhteistyö antaa meille mahdollisuuden laajentaa tarjontaamme uusille markkinoille, sanoo Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen tiedotteessa.

Foodora on Suomessa ja Pohjoismaissa toimiva alusta kotiinkuljetukselle. Yritys on osa maailmanlaajuista Delivery Hero -konsernia. Foodora toimii Suomessa yli 90 paikkakunnalla ja sillä on noin 20 000 kauppa- ja ravintolakumppania yli 400 paikkakunnalla Pohjoismaissa. Vuonna 2021 perustettu nShift on pilvessä toimivien kuljetustenhallintajärjestelmien toimittaja, joka mahdollistaa lähes miljardin lähetyksen toimituksen ja palauttamisen 190 maassa.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)