Vastuullisuusviesti selkeästi esiin

JULKAISTU: 19. elokuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Perinteikäs Atria-brändilogo on uudistunut ja uusi brändi-ilme on esillä yrityksen syksyn uutuuspakkauksissa. Pakkauksissa tuodaan esille tilajäljitettävyyttä, vastuullisuutta ja suomalaisuutta. 

Poikkeuksellisen vuoden 2020 ehtiessä syksyyn Atria kääntää uuden sivun historiassaan uudistamalla brändi-ilmettään. Perusta on edelleen tuttu: Perhetiloilta vuodesta 1903. Perinteikäs, mutta uudistunut Atria-brändilogo  ja uusi brändi-ilme näkyy myös syksyn uutuustuotteissa, joiden pakkauksissa tuodaan entistä selkeämmin esille tilajäljitettävyys, vastuullisuus ja suomalaisuus.

Syksyn  uutuuslanseerauksissa tarjotaan mm. Atria Viljaporsaan Gourmet Filee Rosepippuri -mausteöljyllä, jonka 300 gramman maustamispakkaus sisältää kaksi  ulkofileepihviä kirkkaassa rosepippurilla maustetussa yrttiöljyssä. Fileeleikkeiden lihan alkuperä on jäljitettävissä Atrian perhetilalle asti. Uusi maustamispakkaus sisältää 20 % vähemmän muovia kuin ennen käytössä ollut pakkausratkaisu ja lihat ja yrttiöljy yhdistetään pakkauksessa rullaamalla mausteet lihan joukkoon.

Muita uutuuksia ovat mm. Yhden Pannun kana, Atria Murea & Nopea -sarja sekä Atria Artesaani -mikroateriat.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)