Vastuullisuusviesti selkeästi esiin

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2020-08-19
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Perinteikäs Atria-brändilogo on uudistunut ja uusi brändi-ilme on esillä yrityksen syksyn uutuuspakkauksissa. Pakkauksissa tuodaan esille tilajäljitettävyyttä, vastuullisuutta ja suomalaisuutta. 

Poikkeuksellisen vuoden 2020 ehtiessä syksyyn Atria kääntää uuden sivun historiassaan uudistamalla brändi-ilmettään. Perusta on edelleen tuttu: Perhetiloilta vuodesta 1903. Perinteikäs, mutta uudistunut Atria-brändilogo  ja uusi brändi-ilme näkyy myös syksyn uutuustuotteissa, joiden pakkauksissa tuodaan entistä selkeämmin esille tilajäljitettävyys, vastuullisuus ja suomalaisuus.

Syksyn  uutuuslanseerauksissa tarjotaan mm. Atria Viljaporsaan Gourmet Filee Rosepippuri -mausteöljyllä, jonka 300 gramman maustamispakkaus sisältää kaksi  ulkofileepihviä kirkkaassa rosepippurilla maustetussa yrttiöljyssä. Fileeleikkeiden lihan alkuperä on jäljitettävissä Atrian perhetilalle asti. Uusi maustamispakkaus sisältää 20 % vähemmän muovia kuin ennen käytössä ollut pakkausratkaisu ja lihat ja yrttiöljy yhdistetään pakkauksessa rullaamalla mausteet lihan joukkoon.

Muita uutuuksia ovat mm. Yhden Pannun kana, Atria Murea & Nopea -sarja sekä Atria Artesaani -mikroateriat.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Mikroaallot vaihtoehtona muovinkierrätyksessä

Muovipakkausten kierrätyksessä vaihtoehtoina ovat mekaaninen tai kemiallinen kierrätys. Drupa-messuilla esiteltiin kolmas vaihtoehto kemiallisen kierrätyksen rinnalle. Siinä mikroaallot tekevät työn.
Florian-Turkx

EFI ajattelee laatikon ulkopuolelta – lanseerasi ainutlaatuisen painosysteemin aaltopahvipakkauksille

Drupa-messuilla EFI esitteli yhdessä Packsizen kanssa personoidun täysväripainatukseen aaltopahvipakkauksille.
EFI

Scanpack 2024 -messuohjelma on julkaistu!

Skandinavian suurimman pakkausalan messun, Scanpackin pääohjelma on julkaistu. Scanpack järjestetään Svenska Mässanissa Göteborgissa 22.–25. lokakuuta. Näyttelyssä on 400 näytteilleasettajaa ja lisäksi vierailijoille on tarjolla laaja, lähes sadan numeron ohjelma.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Nyt voi pantata God Morgonin mehupurkkeja

God Morgon aloitti yhteistyön Bowerin kanssa ja tarjoaa nyt panttia mehupurkeilleen. Tavoitteena on lisätä pakkausten kierrätystä tarjoamalla erilaisia etuja, kun pantti on rekisteröity.
God Morgon on yksi Ruotsin suurimmista mehuvalmistajista ja myy yli 15 miljoonaa mehupurkkia vuodessa Ruotsissa. Kuva: Lehdistökuva