Uutuuspastilleja muovirasioissa

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2020-08-11
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Cloetta tarjoaa potkua syksyyn salmiakkipastilleilla, jotka on pakattu muovirasioihin. Yrityksen muiden syysuutuuksien makeisten pakkauksissa luotetaan perinteisiin karkki- ja purkkapusseihin.

Uudet Sisu Potku -pastillit sisältävät B3-vitamiinia ja magnesiumia. Ne ovat sokerittomia puristepastilleja, joissa on salmiakkipäällyste. 30 gramaa tuotetta sisältävä muovirasia helpottaa annostelua. Valittavana on kaksi makuvaihtoehtoa: salmiakki ja Sisu-aromilla ryyditetty sisukas.

Syksyllä tarjotaan myös uusia Jenkki Professional  täysksylitolipurkkamakuja 90 gramman pusseissa. Jenkki Professional Orange, Raspberry & Peppermint uutuuspurkkapussi sisältää kolme makua: appelsiini, vadelma ja piparminttu. Jenkki Professional Classic Spearmint tarjoaa suosituin purukumimaun nyt täysksylitoliversiona. Tuotteeseen on lisätty nyt myös kalsiumia. Kolmas uutuuspurkka on sinkkiä sisältävä Jenkki Professional Ice Menthol. 

Muita uutuuskarkkeja ovat Malaco Lakusekoitus ja Malaco AllSorts Original. Lisäksi kauppoihin tuodaan Ruotsin suosituimmat Gott & Blandat -sekoitepussit. Original ja Familie Guf ovat viinikumisekoituksia. Fizzypop & co sen sijaan on sekoituspussi, josta löytyy mm. irtomakeisista tuttu Fizzypop. Makeissekoitukset ovat 170-210 gramman painoisissa pusseissa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx