Uutuuspastilleja muovirasioissa

JULKAISTU: 11. elokuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Cloetta tarjoaa potkua syksyyn salmiakkipastilleilla, jotka on pakattu muovirasioihin. Yrityksen muiden syysuutuuksien makeisten pakkauksissa luotetaan perinteisiin karkki- ja purkkapusseihin.

Uudet Sisu Potku -pastillit sisältävät B3-vitamiinia ja magnesiumia. Ne ovat sokerittomia puristepastilleja, joissa on salmiakkipäällyste. 30 gramaa tuotetta sisältävä muovirasia helpottaa annostelua. Valittavana on kaksi makuvaihtoehtoa: salmiakki ja Sisu-aromilla ryyditetty sisukas.

Syksyllä tarjotaan myös uusia Jenkki Professional  täysksylitolipurkkamakuja 90 gramman pusseissa. Jenkki Professional Orange, Raspberry & Peppermint uutuuspurkkapussi sisältää kolme makua: appelsiini, vadelma ja piparminttu. Jenkki Professional Classic Spearmint tarjoaa suosituin purukumimaun nyt täysksylitoliversiona. Tuotteeseen on lisätty nyt myös kalsiumia. Kolmas uutuuspurkka on sinkkiä sisältävä Jenkki Professional Ice Menthol. 

Muita uutuuskarkkeja ovat Malaco Lakusekoitus ja Malaco AllSorts Original. Lisäksi kauppoihin tuodaan Ruotsin suosituimmat Gott & Blandat -sekoitepussit. Original ja Familie Guf ovat viinikumisekoituksia. Fizzypop & co sen sijaan on sekoituspussi, josta löytyy mm. irtomakeisista tuttu Fizzypop. Makeissekoitukset ovat 170-210 gramman painoisissa pusseissa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi