UPM:ltä kaksi uutta barrieeripaperia

JULKAISTU: 16. syyskuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Uudet paperilaadut UPM Confidio ja UPM Confidio Pro ovat molemmat kuumasaumattavia, barrieerilla varustettuja ja ne voidaan lajitella kierrätykseen.

 Uusimmat tuotteemme kestävien ja kierrätettävien pakkauspapereiden valikoimassamme yhdistävät kosteuden ja rasvan kestävyyden erinomaisiin kuumasaumausominaisuuksiin. Tämä tekee niistä kilpailukykyisiä markkinoilla, todetaan UPM Specialty Papersin tiedotteessa. UPM Confidio Pro -laadulla on erinomaiset painatusominaisuudet painomenetelmästä riippumatta, ja yhdistettynä kuumasaumautumiseen, kosteudenkestävyyteen, rasvankestävyyteen ja mineraaliöljysulkuun, se on hyödyllinen monissa loppukäyttökohteissa. UPM Confidio ja UPM Confidio Pro sopivat sekä primääri- että sekundääripakkauksiin kuiville, rasvaisille ja pakastetuille tuotteille. Ne ovat turvallisia suorassa elintarvikekontaktissa.  

–Tavoitteenamme on korvata perinteiset fossiilipohjaiset pakkaukset ja lisätä uusiutuvien pakkausratkaisujen osuutta. UPM Confidio ja UPM Confidio Pro ovat kierrätettäviä, kustannustehokkaita ja turvallisia käyttää ominaisuuksiensa ansiosta, sanoo UPM Specialty Papersin EMEA-alueesta vastaava Tommi Heinonen.

UPM Confidion ja UPM Confidio Pron kehitystyö perustui pitkälti asiakkailta saatuun palautteeseen ja yhteistyöhön Fazerin kanssa. Kuumasaumattavuus oli asiakkaalle tärkeä ominaisuus.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)