UPM:ltä kaksi uutta barrieeripaperia

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2022-09-16
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Uudet paperilaadut UPM Confidio ja UPM Confidio Pro ovat molemmat kuumasaumattavia, barrieerilla varustettuja ja ne voidaan lajitella kierrätykseen.

 Uusimmat tuotteemme kestävien ja kierrätettävien pakkauspapereiden valikoimassamme yhdistävät kosteuden ja rasvan kestävyyden erinomaisiin kuumasaumausominaisuuksiin. Tämä tekee niistä kilpailukykyisiä markkinoilla, todetaan UPM Specialty Papersin tiedotteessa. UPM Confidio Pro -laadulla on erinomaiset painatusominaisuudet painomenetelmästä riippumatta, ja yhdistettynä kuumasaumautumiseen, kosteudenkestävyyteen, rasvankestävyyteen ja mineraaliöljysulkuun, se on hyödyllinen monissa loppukäyttökohteissa. UPM Confidio ja UPM Confidio Pro sopivat sekä primääri- että sekundääripakkauksiin kuiville, rasvaisille ja pakastetuille tuotteille. Ne ovat turvallisia suorassa elintarvikekontaktissa.  

–Tavoitteenamme on korvata perinteiset fossiilipohjaiset pakkaukset ja lisätä uusiutuvien pakkausratkaisujen osuutta. UPM Confidio ja UPM Confidio Pro ovat kierrätettäviä, kustannustehokkaita ja turvallisia käyttää ominaisuuksiensa ansiosta, sanoo UPM Specialty Papersin EMEA-alueesta vastaava Tommi Heinonen.

UPM Confidion ja UPM Confidio Pron kehitystyö perustui pitkälti asiakkailta saatuun palautteeseen ja yhteistyöhön Fazerin kanssa. Kuumasaumattavuus oli asiakkaalle tärkeä ominaisuus.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB