Täyttöpakkaukset kosteusvoiteisiin

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2022-08-22
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Lumenen Nordic Hydra -sarjan voiteiden uusissa täyttöpakkauksissa on käytetty 72 prosenttia vähemmän muovia kuin yrityksen tavallisissa kosteusvoidepurkeissa. Lumenen kasvovoidepurkkeja on kehitetty vastuullisemmiksi jo pitkään. Vuonna 2021 otettiin käyttöön entistä helpommin kierrätettävä purkki, jossa on 45 prosenttia vähemmän muovia. Nyt Nordic Hydra -sarjan kosteusvoidepurkit ovat ensi kertaa myös uudelleentäytettäviä.

Täyttöpakkaukset sisältävät samat kosteuttavat voiteet kuin kasvovoiteiden alkuperäispakkaukset. Ensimmäiset 50 millilitran täyttöpakkaukset ovat saatavilla sarjan kolmeen eri päivävoiteeseen sekä yövoiteeseen.

Täyttöpakkaus on helppo asettaa uudelleentäytettävään voidepurkkiin. Nordic Hydra -sarjan kosteusvoiteiden täyttöpakkaukset on valmistettu täysin kierrätettävästä PP-muovista ja ne voi kierrättää muovinkeräyksessä. Täyttöpakkausten foliokansi on metallia ja soveltuu metallinkeräykseen. Sarjan uudelleentäytettävä voidepurkki ja sen kansi on tehty muovista, ja ne voi kierrättää muovipakkauskeräyksessä. FSC®-sertifioidusta kartongista valmistettu ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä.

Kosmetiikan täyttöpakkaukset eivät vielä ole valtavirtaa, vaikka niitä tuleekin pikkuhiljaa eri sarjojen meikki- ja ihonhoitotuotteisiin.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli