Stora Ensolta uusi elintarviketurvallinen kraftlainer

JULKAISTU: 2020-05-28
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Muovipakkausten korvaaminen uusiutuvilla materiaaleilla ja verkkokaupan kasvu lisäävät aaltopahvin pintakartonkina käytettävien kraftlainereiden kysyntää. AvantForte by Stora Enso on uusi kraftlainer, joka sopii tuoretuotteiden ja rasvaisten tai kosteiden elintarvikkeiden pakkauksiin sekä verkkokauppapakkauksiin.

AvantFortesta tulee Stora Enson aaltopakkausmateriaaleista koostuvan Avant-tuoteperheen lippulaiva. Sekä ruskeana että valkopintaisena saatavaan AvantForteen käytetään vain kestävästi hankittua ensikuitua. Stora Enso muuntaa Oulun tehtaan päällystettyä hienopaperia valmistavan koneen aaltopahvin pintakartonkia valmistavaksi koneeksi, jonka tuotannon on suunniteltu käynnistyvän vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä.

Uusiutuvasta ja kierrätettävästä AvantFortesta voidaan valmistaa laadukkaita pakkauksia kevyemmillä neliöpainoilla kuin muilla kraftlainereilla. Aaltopahvin pintakartonki on tavallisesti kaksikerroksista, mutta AvantFortessa käytetään kolmikerroksista Tri-Ply by Stora Enso -teknologiaa, joka maksimoi tuotteen lujuuden, mahdollistaa pakkausten keventämisen ja parantaa painettavuutta. AvantForte on jopa 10 % muita kraftlainereita lujempaa, joten se soveltuu vaativimpiin, puhtautta ja erinomaista ulkonäköä edellyttäviin käyttökohteisiin, kuten tuoretuotteiden ja rasvaisten tai kosteiden elintarvikkeiden pakkauksiin sekä verkkokauppapakkauksiin.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)