Saarioinen kehitti Tubecon-pizzan

JULKAISTU: 2019-08-15
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Saarioinen lanseeraa uutuuspizzan Tubeconissa. Kinkku-ananas-cheddarpizza on kehitetty yhteistyössä kuluttajien kanssa. Lähes 4 000 suomalaisnuorta antoi äänensä omasta suosikkitäytteestään. Myös pakkausdesign on kohderyhmän valitsema.

Saarioinen selvitti tulevaisuuden pizzamakuja 2018 Tubeconissa. Äänestyksen selkeäksi voittajaksi nousi kinkku-ananas-cheddar, jonka perusteella aloitettiin uuden pizzan tuotekehitys. Uutuuspizzaa testattiin kohderyhmällä koko tuotekehityksen ajan ja nuoret pääsivät vaikuttamaan myös pakkausdesigniin.

Kinkku-ananas-cheddarpizzaa pääsee maistamaan ensimmäisen kerran Tubecon 2019 -tapahtumassa Saarioisten osastolla. Saarioinen on Tubeconin yhteistyökumppani myös tänä vuonna. Tubecon on tubettajien ja heidän seuraajiensa yhteinen tapahtuma, jossa käy vuosittain noin 17 000 osallistujaa ja 200 tubettajaa.

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus