Porokylän leipomo uudisti vientibrändinsä

JULKAISTU: 2. helmikuun 2020
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Porokylän leipomon vientibrändi O’love on saanut uuden kansainvälisemmän ilmeen. Uusi brändi-ilme tuotteineen julkistetaan 12.2.2020 Biofach-messuilla Saksassa. Biofach-messut ovat maailman suurimmat luomuelintarvikemessut.

O’love -tuotteet ovat gluteenittomia luomukauratuotteita. Valikoimassa ovat mm. kaurasydän -leipä ja kaura-puolukkakeksi.

O’love brändi ja slogan ”Perfect Oat Snack” viestivät vahvasti kaurasta ja hyvinvointituotteesta, joka sopii lähes kaikille. Kaura on suomalaista superruokaa ja gluteenittomien kauratuotteiden kysyntä on myös maailmalla vahvassa nousussa. EU on hyväksynyt kauralle terveysväittämät, jotka kertovat kauran tutkituista terveysominaisuuksista.

Porokylän leipomo on panostanut jo vuosia gluteenittomien tuotteiden tuotekehitykseen ja tuotantoon. Tuotteet ovatkin jo kattavasti valtakunnallisessa jakelussa. Kauratuotteiden kansainvälisen kysynnän kasvun vauhdittamana Porokylän leipomo hakee kasvua nyt myös Euroopan markkinoilta.

Porokylän leipomo Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Yrityksen 2 leipomoa sijaitsevat Pohjois-Karjalassa, Nurmeksessa ja Lieksassa. Liikevaihto vuonna 2018 oli 17 miljoonaa euroa. Yritys työllistää n. 130 henkilöä.

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)