Pirkkaa juhlistetaan omalla pakkauskuosilla

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-08-04
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Kesko juhlistaa 30 vuotta täyttänyttä Pirkka-tuotemerkkiä omalla juhlakuosilla. Amerplastin valmistama termokassi on ensimmäinen juhlakuosillinen tuote kaupoissa.

Pirkka termokassin designin on suunnitellut nuori taiteilija Janine Rewell. Kuten Pirkka-tuotemerkki, myös Janine on 30-vuotias.

”Pirkkaa juhlitaan työn merkeissä, ja tuommekin juhlavuoden aikana myyntiin noin 30 juhlakuosillista tuotetta. Ne ovat Pirkka-sarjaan kuuluvia, arjen pieniä juhla- ja hemmottelutuotteita, kuten pullapitko, jäätelö ja kukkakimppu. Termokassi on ensimmäinen juhlakuosillinen tuote kaupoissa. Rewellin iloinen juhlakuosi erottuu varmasti termokasseissa, jotka tyypillisesti ovat vaaleansävyisiä. Kiitos Amerplastille osallistumisesta kanssamme Pirkan juhlavuoteen”, kiittelee Pirkan Brand Manager Ulla Heikkilä.

”Olemme toimittaneet jo vuosikymmeniä Suomessa valmistettuja kaupan ostoskasseja Keskolle. Pirkan 30-vuotisen taipaleen kunniaksi asiakaspainettua termokassia lähdettiin toteuttamaan vauhdilla. On upeaa olla osana juhlavuotta”, sanoo kaupan pakkauksista vastaava Amerplastin liiketoimintajohtaja Tiina Pessi.

Termokasseja voi käyttää useaan kertaan ja niissä on Amerplastin valmistamista Minigrip-pusseistakin tuttu suljentamenetelmä, jolla pussin voi avata sekä sulkea aina uudelleen ja uudelleen. Kassit valmistetaan Suomessa, ja niiden raaka-aine on jopa yli 90 % kierrätysmuovia. Kun termokassi tulee tiensä päähän pussin voi kierrättää muovinkeräyksen mukana.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept