Pienemmät pyörykät, uusi pakkaus

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-09-01
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Saarioisten pyörykät ja pyöryköiden pakkaukset uudistuvat. Pyöryköiden koko pienenee ja pakkaus uudistuu. Pyöryköiden uusi pakkaus on uudelleensuljettava pussi, jossa on 67 % vähemmän muovia kuin aiemmassa rasiapakkauksessa.

Uudet pussipakkaukset ovat uudelleensuljettavia, mikä edesauttaa ruuan säilyvyyttä. Pussipakkaukseen käytetään 67 % vähemmän muovia verrattuna ennen käytössä olleeseen rasiapakkaukseen. Säästetyn muovin määrä vastaa 523 000 kpl muovikasseja. 

Pakkauksessa ei ole teräviä reunoja ja se mahtuu entistä pakkausta pienempään tilaan. Pussin avaaminen ja sulkeminen on helppoa ja pussinsuu on suunniteltu niin, että käsi mahtuu pussin sisään.

Tyhjä pussi hävitetään muovijätteen mukana. Se vie taiteltuna vain vähän tilaa kierrätysastiasta ja vähentää kotitalouden muovin määrää. 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx