Pakkaus-lehti nyt myös diginä

JULKAISTU: 2022-03-30
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Suomen Pakkausyhdistyksen vuodesta 1964 lähtien julkaisema pakkausalan ammattilehti Pakkaus on tänä keväänä siirtynyt ajan hengen mukaiseen hybridimalliin. Tilaajat saavat siis edelleen seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän printtilehden, minkä lisäksi lehti on mahdollista lukea sähköisessä muodossa.

Digilehden lukuoikeus on kesään asti avoin kaikille, minkä jälkeen palvelu vaatii kirjautumisen ja voimassa olevan lehtitilauksen. Mikäli tilauksesi ei siis tällä hetkellä ole voimassa, asian pääsee korjaamaan vaikka heti: lähetä tilaajan nimi, lehden toimitusosoite sekä laskutustiedot osoitteeseen tilaukset@pakkaus.com. Jos taas tilausasiat ovat jo kunnossa ja haluat digilehden lukuoikeuden jatkuvan automaattisesti myös kokeilujakson päätyttyä, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi samaan paikkaan, niin lisäämme sen tilaajatietoihisi.

Lue pakkausalan tärkeimmät uutiset osoitteessa pakkaus.prenly.com tai lataa Pakkaus-lehti mobiiliin sovelluskaupastasi!

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus