PackSummit tulee taas - Lahdessa nähdään!

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2021-10-06
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Puolitoista vuotta kestäneen koronapoikkeustilan jälkeen meillä on ilo ilmoittaa, että pakkausalan osaajien kokoontumisajot eli PackSummit järjestetään tänä syksynä livetapahtumana! Summit pidetään 11.11.2021 jo tutuksi tulleessa Lahden Sibeliustalossa, ja luvassa on jälleen pakkausalan vuoden tärkein tapahtuma. Päivän aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata alan ihmisiä pitkästä aikaa, kuunnella asiantuntijapuheenvuoroja ja tutustua yritysten tarjontaan ständeillä ja luennoilla. Tilaisuuden juontaa ja moderoi toimittaja Riku Rantala. 

Tämänkertainen PackSummit-teema on tulevaisuus. Mitä pakkausalalla on odotettavissa pandemian jälkimainingeissa ja muutenkin? Summitin puheenvuoroissa ovat esillä alan näkymät sekä paras suomalainen pakkausosaaminen. Lisäksi alan yritykset esittelevät toimintaansa ja innovaatioita messuosastoillaan. Mihin suuntaan olemme matkalla regulaation kiristyessä ja yritysten asettaessa omat tavoitteensa vielä regulaatiotakin tiukemmiksi? Millaisia innovaatioita on luvassa?

Varaa oma paikkasi Summitista ja muistuta myös kollegoita. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.pakkaus.com/packsummit-2021/

Lahdessa nähdään!

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB