PackSummit tulee taas - Lahdessa nähdään!

JULKAISTU: 2021-10-06
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Puolitoista vuotta kestäneen koronapoikkeustilan jälkeen meillä on ilo ilmoittaa, että pakkausalan osaajien kokoontumisajot eli PackSummit järjestetään tänä syksynä livetapahtumana! Summit pidetään 11.11.2021 jo tutuksi tulleessa Lahden Sibeliustalossa, ja luvassa on jälleen pakkausalan vuoden tärkein tapahtuma. Päivän aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata alan ihmisiä pitkästä aikaa, kuunnella asiantuntijapuheenvuoroja ja tutustua yritysten tarjontaan ständeillä ja luennoilla. Tilaisuuden juontaa ja moderoi toimittaja Riku Rantala. 

Tämänkertainen PackSummit-teema on tulevaisuus. Mitä pakkausalalla on odotettavissa pandemian jälkimainingeissa ja muutenkin? Summitin puheenvuoroissa ovat esillä alan näkymät sekä paras suomalainen pakkausosaaminen. Lisäksi alan yritykset esittelevät toimintaansa ja innovaatioita messuosastoillaan. Mihin suuntaan olemme matkalla regulaation kiristyessä ja yritysten asettaessa omat tavoitteensa vielä regulaatiotakin tiukemmiksi? Millaisia innovaatioita on luvassa?

Varaa oma paikkasi Summitista ja muistuta myös kollegoita. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.pakkaus.com/packsummit-2021/

Lahdessa nähdään!

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus