PackSummit tulee taas - Lahdessa nähdään!

JULKAISTU: 6. lokakuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Puolitoista vuotta kestäneen koronapoikkeustilan jälkeen meillä on ilo ilmoittaa, että pakkausalan osaajien kokoontumisajot eli PackSummit järjestetään tänä syksynä livetapahtumana! Summit pidetään 11.11.2021 jo tutuksi tulleessa Lahden Sibeliustalossa, ja luvassa on jälleen pakkausalan vuoden tärkein tapahtuma. Päivän aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata alan ihmisiä pitkästä aikaa, kuunnella asiantuntijapuheenvuoroja ja tutustua yritysten tarjontaan ständeillä ja luennoilla. Tilaisuuden juontaa ja moderoi toimittaja Riku Rantala. 

Tämänkertainen PackSummit-teema on tulevaisuus. Mitä pakkausalalla on odotettavissa pandemian jälkimainingeissa ja muutenkin? Summitin puheenvuoroissa ovat esillä alan näkymät sekä paras suomalainen pakkausosaaminen. Lisäksi alan yritykset esittelevät toimintaansa ja innovaatioita messuosastoillaan. Mihin suuntaan olemme matkalla regulaation kiristyessä ja yritysten asettaessa omat tavoitteensa vielä regulaatiotakin tiukemmiksi? Millaisia innovaatioita on luvassa?

Varaa oma paikkasi Summitista ja muistuta myös kollegoita. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.pakkaus.com/packsummit-2021/

Lahdessa nähdään!

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi