Lasikirjasta inspiraatiota pakkaussuunnitteluun

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-12-18
PÄIVITETTY: 2023-02-16

Lasipakkausten suunnitteluun saa ideoita Owens-Illinoisin design-kirjasta, joka esittelee yli 100 innovatiivista ratkaisua ja alan trendejä.

Yhdysvaltalainen Owens-Illinois (O-I) on lasipakkausjätti, ja haluaa kirjan avulla edistää lasipakkausten suunnittelua ja käyttöä.

”Monet tutkimukset osoittava, että kuluttajat rakastavat lasipakkauksia. Vain lasi voi synnyttää sen erityistunteen, jonka saa esimerkiksi kylmän olutpullon tai lempisamppanjan avaamisesta”, kirjoittaa O-I:n toimitusjohtaja Andres Lopez kirjan esipuheessa.

Kirjaan on kerätty yli 100 jännittävää ja innovatiivista lasipakkauksen designratkaisua koko maailmasta. Valikoima sisältää uusia lasipakkauksia, joita yrityksen suunnitteluryhmä on toteuttanut viiden viime vuoden aikana joko itsenäisesti tai yhteistyössä asiakkaiden suunnittelutoimistojen kanssa. Valikoima kuvastaa sitä, miten kulttuuriset normit vaikuttavat tavaramerkkien suunnittelukonsepteihin niillä viidellä mantereella, joissa O-I toimii.

”Kirja ei ole pelkästään kokoelma kauniita kuvia. Se kertoo myös tarinaa tavaramerkeistä ja kulutustrendeistä viime vuosina”, sanoo Marie-Laure Susset, O-I:n Euroopan markkinointijohtaja.

Kirjaa on jaettu yrityksen asiakkaille ja suunnittelutoimistoille. Sitä voi tiedustella osoitteesta info@o-i.com.

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox