Kotkamills suunnittelee myyntikonttoria Yhdysvaltoihin

JULKAISTU: 27. lokakuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Kotkamills aloittaa Kotkassa valmistettujen kartonkituotteiden viennin Yhdysvaltoihin. Yrityksessä tutkitaan mahdollisuutta avata USA:an myyntikonttori, mutta myös oman Pohjois-Amerikan tuotannon aloittamisen mahdollisuus on mietinnässä.

Pohjois-Amerikan elintarvikepakkausten markkinat ovat kasvussa. − Perustamalla myyntikonttorin pyrimme kasvamaan Pohjois-Amerikan valtavilla markkinoilla. Toimimalla lähellä markkinoita voimme parantaa asiakaspalvelua ja tarvittaessa kasvua tukee lähellä markkinoita rakennettu tai hankittu tuotanto. Oman tuotannon aloittaminen Pohjois-Amerikassa on visio, ja ensimmäiset askeleet sen tutkimiseen on jo tehty, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen kertoo.

Myös USA:ssa on tehty päätöksiä, joilla pyritään vähentämään muovijätteen määrää. Kertakäyttökulttuurin hylkääminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, koska brändinomistajien on seurattava kuluttajakäyttäytymistä. Toisaalta myös kuluttajat asettavat brändien suuntaan painetta edistää kestävää kehitystä ja vähentää muovin käyttöä.  Suuret ketjut etsivätkin aktiivisesti kestävämpiä kertakäyttöisiä ratkaisuja ja kierrätettäviä vaihtoehtoja pakkauksilleen.

− Noutoruokakulttuuri on osa amerikkalaista elämäntapaa, jota ympäristöystävälliset tuotteemme voivat tukea. Kaikista vanhoista tavoista ei tarvitse luopua, koska uusia, ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja on tarjolla, toteaa Kotkamillsin kuluttajakartonkiliiketoiminnan johtaja Ari Tanninen.
 

 

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)