Korroosionestolaatikot metallituotteille

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2022-03-14
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Boxon on yhdessä Teknoman kanssa kehittänyt pakkausmarkkinoille uutuuden, CorrTainer-korroosionestolaatikot. Laatikon sisäpinta sisältää korroosionestoaineen, joten tuote ei tarvitse erillistä suojausta. Tämä poistaa tuotannosta välivaiheita ja vähentää kustannuksia. Lisäksi laatikko on myrkytön ja kierrätettävissä tai käyttävissä uudelleen.

Pakkaus on täysin räätälöitävissä ja siihen voidaan suunnitella asiakaskohtainen painatus. Laatikkoon on mahdollista suunnitella myös sisäpakkaus. Korroosionestoaine on ruiskutettu suoraan pakkauksen sisäpuolelle, jolloin pakkaukseen laitettavat metalliosat saavat automaattisesti suojan korroosiota vastaan. Suojausaika on 24 kuukautta.

Vapor Phase Corrosion Inhibitor -korroosionestomolekyylit (VPCI) haihtuvat ja leviävät suljetun laatikon sisäpuolelle ja muodostavat suojakerroksen CorrTainerin sisälle pakattujen kappaleiden pinnoille. Kerros estää syövyttäviä elementtejä joutumasta vuorovaikutukseen metallien kanssa kuljetusprosessin tai varastoinnin aikana. Näin laatikon sisällä olevia tarvikkeita ei tarvitse erikseen esimerkiksi pakata polyeteenipusseihin tai öljytä.

CorrTainer ei sisällä nitriittejä, fosfaatteja tai kiellettyjä aineita. Korroosiopäällystys tehdään Boxon Oy:n omassa tuotannossa uudella linjastolla.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja. He ovat valmiita käyttämään niiden ostamiseen enemmän rahaa, kulkemaan pidemmän matkan niitä hankkiessaan ja näkemään muutenkin ylimääräistä vaivaa varmistaakseen, että heidän ostoksensa sisältävät ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli

Läpinäkyvä eristepakkaus on ympäristöystävällisempi kuin värikäs

Rockwool vaihtoi punavalkoiset eristepakkauksensa läpinäkyviin. Se säästi väriaineita ja lisäsi kierrätettävyyttä.
Rockwool ennen ja jälkeen

Landa Printingiltä jättiyllätys Drupan tiedotustilaisuudessa

Yllättävien myyntilukujen ja kahden uuden painokoneen esittelyn myötä Landa nousi yhdeksi suurimmista yllättäjistä Pre-Drupan tiedotustilaisuudessa Düsseldorfissa maaliskuun lopussa. Packnews oli paikalla.
Landa_01x