Ketsuppia ja sinappia minipulloissa

JULKAISTU: 2020-04-29
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Meiran maustekastikkeita pakataan nyt myös pienempiin pakkauksiin. Meiran luomuketsuppia, juuresketsuppia, bataatti-inkivääriketsuppia ja perinteistä sinappia saa nyt myös 250 gramman minipulloissa, joita on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Pienet pakkaukset vähentävät tutkitusti ruokahävikkiä. Suomen Luonnonvarakeskus Luken mukaan suomalaisten kotitalouksien ruokahävikin määrä on noin 20-25 kiloa henkilöä kohti. Kulutustapojen muuttaminen on kuitenkin haaste erityisesti pienemmille kotitalouksille.

– Haluamme tarjota kaikenkokoisille kotitalouksille mahdollisuuden kokeilla Meiran maustekastikkeita helposti. Pienempi pakkaus madaltaa kokeilukynnystä ja vähentää hävikkiä. Minipullot ovat oiva tapa tutustua uusiin tuotteisiin ilman, että pakkauskoko on este ostopäätökselle. Pienempi pakkauskoko sopii myös silloin, kun kastikkeiden menekki ei ole säännöllistä, markkinointipäällikkö Heidi Päiväniemi Meiralta kertoo.

Meiran tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingin Vallilassa.

Lue lisää Meiran pakkauksista: https://www.pakkaus.com/tag/meira/

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus