Kati Janhunen Arla Suomen markkinointijohtajaksi

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-06-08
PÄIVITETTY: 2023-06-21
Kati Janhunen

Kati Janhunen on nimitetty Arla Suomen markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän on aloittanut uudessa tehtävässään 1.6.2023.

Janhuselle on kertynyt eri tehtäviensä kautta vahvaa osaamista elintarvikkeiden kuluttajamarkkinoinnista. Arlalla hän on vastannut vuodesta 2011 lähtien useiden eri tuoteryhmien markkinoinnista ja tuonut markkinaan lukuisia menestyksellisiä edelläkävijän avauksia kuten Suomen ensimmäiset kartonkiset jogurttipikarit ja 100-prosenttisesti puusta valmistetut maitopurkit. Hän on myös rakentanut pitkäaikaisen yhteistyön UPM:n kanssa muun muassa esikoululaisten kiertotaloustaitojen edistämiseksi. Vuonna 2020 Janhunen siirtyi vastaamaan Arla Suomen kaupallisista innovaatioista, ja vuodesta 2022 hän on vastannut Arla brändistä ja sen vastuullisuudesta. Ennen Arla-uraansa Janhunen työskenteli Unileverillä useassa eri roolissa markkinoinnin ja myynnin parissa.

Jatka lukemista

Packnews tarjoaa sinulle ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack 2024 -messuille

Tänä syksynä Packnews tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack-messuille Nürnbergiin.
Messegeschehen / Fair activities in general

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB