Juhla Mokka pukeutuu neuleeseen

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2020-11-06
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Juhla Mokka on julkistanut joulun kahvipakkausilmeensä. Tänä vuonna Juhla Mokka -kahvipaketit pukeutuvat neuleisiin ja brändin ystäville esitellään uniikki villasukkaohje.

Juhla Mokka juhlistaa vuoden 2020 joulupakkauksellaan joulun tekemisen ja valmistelun iloa. Juhla Mokka -brändistä Pauligilla vastaava Laura Ilonen kertoo joulun tunnelman tulevan osittain kaikesta siitä puuhastelusta ja tekemisestä, joka tapahtuu jo ennen joulua.

– Neulemaailmalla, ihmisten ilahduttamisella ja itsetehdyillä lahjoilla on tärkeä rooli joulun synnyssä. Tänä vuonna halusimme pukea jouluisen Juhla Mokka -pakkauksen neulekuvioiseen kääreeseen ja rakentaa kampanjan pehmeän neuleteeman ympärille. Ovathan itse neulotut sukat tai muut pehmeät paketit rakastettuja klassikkolahjoja, jotka löytyvät monen jouluiselta toivelistalta, Laura Ilonen sanoo.

Neulomisella ja kahvilla on paljon yhteistä. Ovathan suomalaiset paitsi kahvikansaa, myös innokkaita neulojia.

Juhla Mokka -joulusukissa ikoninen kultainen kuppi 

Pauligin Juhla Mokka ja Novita yhdistivät voimansa tarjotakseen suomalaisille joulusukkaohjeen. Näin syntyi Juhla Mokka -villasukkaohje sekä siihen sopiva Juhla Mokka -joululanka.

– Juhla Mokka -kahvissa tunnistettavat elementit ovat kultainen kahvikuppi, tietty punainen väri sekä höyrykiehkura, joka nousee kupista. Nämä halusin tuoda myös sukkiin. Olemme suunnitelleet kampanjaa varten Juhla Mokalle punaisen langan, jolla on oma tunnistettava Juhla Mokka -vyöte, Novitan neulesuunnittelija Sari Nordlund

Joulupakkaukseen puettu kahvi on saatavilla päivittäistavarakaupoista marraskuun alusta alkaen.  Langat ja kahvi ovat saatavana myös yhdessä pakkauksessa.  Juhla Mokka joulusetti sisältää kerän Juhla Mokka -lankaa ja Juhla Mokka kahvipaketin jouluisella kuosilla. Villasukkasetissä on kahvipaketti ja neuleohjeen mukaiset lankatarvikkeet. Lahjapakkaukset ovat myynnissä Pauligin verkkokaupassa sekä Helsingin keskustan Paulig Kulmassa.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Scanpack 2024 -messuohjelma on julkaistu!

Skandinavian suurimman pakkausalan messun, Scanpackin pääohjelma on julkaistu. Scanpack järjestetään Svenska Mässanissa Göteborgissa 22.–25. lokakuuta. Näyttelyssä on 400 näytteilleasettajaa ja lisäksi vierailijoille on tarjolla laaja, lähes sadan numeron ohjelma.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Nyt voi pantata God Morgonin mehupurkkeja

God Morgon aloitti yhteistyön Bowerin kanssa ja tarjoaa nyt panttia mehupurkeilleen. Tavoitteena on lisätä pakkausten kierrätystä tarjoamalla erilaisia etuja, kun pantti on rekisteröity.
God Morgon on yksi Ruotsin suurimmista mehuvalmistajista ja myy yli 15 miljoonaa mehupurkkia vuodessa Ruotsissa. Kuva: Lehdistökuva

Uusi ammatillinen etäkoulutus tarjoaa elinkaariarviointia pakkausalalle

Elokuun lopulla 2023 käynnistyi uusi pakkausteollisuuden arvoketjuun keskittyvä ammatillinen koulutus Haganäsin koulussa Älmhultissa. Nyt koulutuspäällikkö Finn Toompuu on saanut luvan järjestää lyhyen etäkoulutuksen aiheesta elinkaariarviointi (LCA, Life cycle assessment) pakkausteollisuudelle. Kysyimme Finniltä muutamia kysymyksiä tästä koulutuksesta.
LCA utbilding

Nordvalls investoi toiseen HP Indigo V12 -painokoneeseen Drupa-messuilla

Muutama kuukausi sitten painotalo Nordvalls Etikett hankki HP Indigo V12 -painokoneen. Düsseldorfin Drupa-messuilla varmistui, että yritys ostaa toisen saman mallin koneen.
Nordvalls-1536x1024x