Juhla Mokka pukeutuu neuleeseen

JULKAISTU: 6. marraskuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Juhla Mokka on julkistanut joulun kahvipakkausilmeensä. Tänä vuonna Juhla Mokka -kahvipaketit pukeutuvat neuleisiin ja brändin ystäville esitellään uniikki villasukkaohje.

Juhla Mokka juhlistaa vuoden 2020 joulupakkauksellaan joulun tekemisen ja valmistelun iloa. Juhla Mokka -brändistä Pauligilla vastaava Laura Ilonen kertoo joulun tunnelman tulevan osittain kaikesta siitä puuhastelusta ja tekemisestä, joka tapahtuu jo ennen joulua.

– Neulemaailmalla, ihmisten ilahduttamisella ja itsetehdyillä lahjoilla on tärkeä rooli joulun synnyssä. Tänä vuonna halusimme pukea jouluisen Juhla Mokka -pakkauksen neulekuvioiseen kääreeseen ja rakentaa kampanjan pehmeän neuleteeman ympärille. Ovathan itse neulotut sukat tai muut pehmeät paketit rakastettuja klassikkolahjoja, jotka löytyvät monen jouluiselta toivelistalta, Laura Ilonen sanoo.

Neulomisella ja kahvilla on paljon yhteistä. Ovathan suomalaiset paitsi kahvikansaa, myös innokkaita neulojia.

Juhla Mokka -joulusukissa ikoninen kultainen kuppi 

Pauligin Juhla Mokka ja Novita yhdistivät voimansa tarjotakseen suomalaisille joulusukkaohjeen. Näin syntyi Juhla Mokka -villasukkaohje sekä siihen sopiva Juhla Mokka -joululanka.

– Juhla Mokka -kahvissa tunnistettavat elementit ovat kultainen kahvikuppi, tietty punainen väri sekä höyrykiehkura, joka nousee kupista. Nämä halusin tuoda myös sukkiin. Olemme suunnitelleet kampanjaa varten Juhla Mokalle punaisen langan, jolla on oma tunnistettava Juhla Mokka -vyöte, Novitan neulesuunnittelija Sari Nordlund

Joulupakkaukseen puettu kahvi on saatavilla päivittäistavarakaupoista marraskuun alusta alkaen.  Langat ja kahvi ovat saatavana myös yhdessä pakkauksessa.  Juhla Mokka joulusetti sisältää kerän Juhla Mokka -lankaa ja Juhla Mokka kahvipaketin jouluisella kuosilla. Villasukkasetissä on kahvipaketti ja neuleohjeen mukaiset lankatarvikkeet. Lahjapakkaukset ovat myynnissä Pauligin verkkokaupassa sekä Helsingin keskustan Paulig Kulmassa.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)