Joulukalentereissa on kysyntää innovaatioille

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-11-19
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Joulukalenteri makeisilla on sesonkituote, jonka tekeminen tulee helposti kalliiksi. A&R Carton on kehittänyt ratkaisuksi pulmaan voittoisia konseptipakkauksia.

A&R Carton kehitti saksalaiselle Lauenstein-suklaabrändille tyylikkään joulukalenterin, joka pohjautuu standardikonseptiin. Lauensteinin kalenteri voitti arvostetun saksalaisen Promotional Gift Award 2017 -palkinnon sarjassa Premium Products & Brand Articles.

Lauensteinin kalenterin ikkunassa voidaan käyttää vaihtuvasti useiden saksalaisten kaupunkien siluettikuvia ja niiden edessä vaihtuvia koristeita, esim. joulukuusta. Pakkauksessa on käytetty sekä kohokuvioita että foliointia ja braille-kirjoitusta numeroiden kohdalla.

Kalenterissa käytetään A&R Cartonin kehittämään teatteri-konseptia. Viiteen eri pohjakonseptiin sisältyvät mm. keinuhevonen ja enkeli. Konseptit sisältävät rakennemallit makeisten puoliautomaattiselle täytölle ja manuaaliselle täytölle.

Joulukalenteri makeistäytteellä on edelleen suosittu lahja myös Britanniassa. Printweek-lehden mukaan tänä jouluna on nähty perinteisten suklaakalenterien lisäksi paljon uusia vaihtoehtoja. Niitä ovat mm. lemmikkieläinten ruokatäytteiset kalenterit ja hinnaston toisessa päässä yli 100 puntaa maksavat luksuskalenterit, joissa on esim. alkoholinäytteitä tai kosmetiikkaa. Kellogg tarjoaa kalenteria, jossa on aamiaismuroja joka päiväksi.

Myös personoidut joulukalenterit ovat suosittuja, ja niitä tarjotaan monissa verkkokaupoissa
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox