Jospak Oy:ssä uusia nimityksiä

JULKAISTU: 14. toukokuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Jospak Oy keräsi 3,5 miljoonan lisärahoituksen suunnatun osakeannin avulla. Lisärahoituksella Jospak aikoo investoida uuden teknologian pakkausten tuotantoon, kansainvälistymiseen ja uusien osaajien rekrytoimiseen tuotantolaitokselleen Forssaan. Osakeannin avulla kerätyn rahoituksen lisäksi Jospak tiedottaa seitsemästä uudesta nimityksestä ja työsuhteesta.  

Jari Vuorinen, Teknologiapäällikkö 

Jari Vuorisen päätehtäviä ovat vuokien valmistukseen liittyvän teknologiakehityksen johtaminen sekä koneinvestoinnit. Hän on aiemmin toiminut Jospak Oy:ssä projektipäällikkönä sekä monipuolisissa projekti- ja tuotantopäällikön tehtävissä konepajateollisuudessa, vastaten asiakastoimitusprojekteista alihankinta- ja sopimusvalmistuksessa. 

Mikko Tiainen, Prosessikehittäjä 

Mikko Tiainen vastaa tuotannon valmistusprosessien kehittämisestä ja tuotekehitykseen liittyvästä testaamisesta, sekä dokumentoinnista. Hän on aiemmin toiminut tuotanto-operaattorina Jospak Oy:ssä sekä pakkauksia valmistavassa teollisuudessa. 

Heidi Lind, Logistiikka-assistentti 

Heidi Lind vastaa saapuvasta ja lähtevästä tavaravirrasta sekä laskutuksesta. Hän on aiemmin toiminut Jospak Oy:ssä tuotanto-operaattorina sekä erilaisissa myynnin, oston ja varaston tehtävissä teollisuusyrityksissä. 

Sari Hassi, Avainasiakaspäällikkö 

Sari Hassi vastaa pääasiassa uusasiakashankinnasta kotimaassa. Aiemmin hän on toiminut avainasiakaspäällikkönä Fiblon Oy:ssä sekä useissa markkinointiin, viestintään ja ympäristöön liittyvissä tehtävissä Tetra Pak Oy:ssä. 

Niina Mikkola, Myynti- ja hallintoassistentti 

Niina Mikkola vastaa asiakaspalvelusta, tilausten käsittelystä ja hallinnollisista tehtävistä. Aiemmin hän on toiminut vientiassistentin ja sihteerin tehtävissä. 

Ari Saari, Kunnossapitoasentaja 

Ari Saari vastaa tuotannon kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Aiemmin hän on toiminut laitosmiehenä Aidian Oy:n muovitehtaalla. 

Elina Hakala, Talouspäällikkö 

Elina Hakala vastaa yhtiön taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Elina on toiminut usean vuoden ajan monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä sekä valmistavan teollisuuden että maahantuonnin toimialoilla 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi