Jospak muuttaa isompiin toimitiloihin

JULKAISTU: 2021-02-17
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Alkuvuodesta uuden toimitusjohtajan saanut pakkausalan yritys Jospak muuttaa isompiin toimitiloihin Forssassa kevään kuluessa. Uusi tila vauhdittaa uuden strategian mukaista kasvutavoitetta. Hallitukseen nimitetty Juha Hellgren tuo yhtiöön tärkeää pakkausteollisuuden osaamista niin Suomen kuin kansainvälisten markkinoiden osalta.

Jospak ja Forssan Yrityskehitys ovat solmineet vuokrasopimuksen uusista toimitiloista. Vuonna 2014 perustettu Jospak ehti toimia nykyisissä tiloissa viisi vuotta. Uudet tilat antavat mahdollisuuden panostaa tuotantovolyymien kasvattamisen lisäksi myös henkilöstön viihtyvyyteen. Tänä vuonna Jospakilla aloittaa useita uusia osaajia, niin toimihenkilöitä kuin tuotanto-operaattoreita. Osaajia on kasvanut uusiin rooleihin myös yrityksen sisältä ja organisaatiota kehitetään vahvasti tulevina vuosina.

Uusiin toimitiloihin rakennetaan myös myynnin ja markkinoinnin käyttöön näyttelytila, jossa asiakkaille on helppo esitellä Jospak-vuokaratkaisua sekä suunnitella asiakkaiden pakkausratkaisuja – joko etäyhteydellä tai vierailulla paikan päälle. Jospakin myynnistä 90 % on tällä hetkellä vientiä. Seuraavan kahden vuoden aikana kohdemarkkina on erityisesti Suomi ja Pohjois-Eurooppa.

–  EU:n asettamat 2030 kiertotaloustavoitteet tuovat elintarvikkeiden pakkausmateriaaleihin merkittäviä uusia vaateita, joihin valmistautuminen tulee aloittaa nyt. Siihen olemme vastaamassa osaltamme, kun uusien tilojen myötä pystymme tuottamaan ekologisia pakkauksia isommassa mittakaavassa. Jospak toimii vahvasti osana globaalia ratkaisua, summaa tuore toimitusjohtaja Janne Sokajärvi.

Jospakin hallituksen puheenjohtaja Jari Stenberg on erittäin tyytyväinen uudesta hallitusvahvistuksesta.

– Juha Hellgren on tärkeä lisävahvistus Jospakin hallitukseen. Hänen kokemuksensa kansainvälisestä pakkausmarkkinasta sekä laaja verkosto tukevat loistavasti Jospakin strategista suunnitelmaa tuleville vuosille, linjaa Stenberg.

– Olen todella innoissani liittyessäni Jospakin tiimiin. Innovatiivinen keksintö, omistautunut tiimi ja ympäristötietoisuus avaavat mielettömät mahdollisuudet kaupallistaa Jospakin tuotteet. Nyt on aika kasvaa ja kansainvälistyä. Kaiken pohjalla on halu ja imu parempaan pakkaukseen sekä ympäristön suojeluun, toteaa Hellgren.

Uudet toimitilat sijaitsevat hyvien logististen yhteyksien päässä Valtatie 10 varrella Forssan keskustan läheisyydessä ja mahdollistavat myös miellyttävän työmatkan Jospakin henkilöstölle.

Jospakin kehittämän pakkausinnovaation ansiosta kartonkinen elintarviketeollisuuden vuoka voidaan päällystää vain ohuella muovikalvolla. Vuoka vähentää muovin tarvetta 85 % vastaaviin kovamuovisiin pakkauksiin verrattuna ja soveltuu suoraan elintarviketeollisuuden nykyisille tuotantolinjoille.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)