Jackon Finland Oy:llä nimitysuutisia

Teksti:Hanna Kiventöyry
JULKAISTU: 2021-06-30
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Jackon Finlad Oy nimitti 5 henkilöä uusiin työtehtäviin.

Joakim Mäkinen, Jackon Finland Oy 

Rakennusinsinööri (AMK) Joakim Mäkinen on nimitetty 22.3.2021 alkaen Jackon Finlandin suunnitteluassistentiksi. Mäkinen toimii teknisessä palvelussa suunnittelupäällikkö Timo Poikosen alaisuudessa. 

Sari Heikkilä, Jackon Finland Oy 

Sari Heikkilä on nimitetty 21.6.2021 alkaen Jackon Finlandin asiakaspalveluvastaavaksi. Heikkilä vastaa asiakaspalvelutoimintojen kehittämisestä ja koordinoinnista sekä asiakaspalvelun järjestelmäkehitystehtävistä. 

Riitta Laurila, Jackon Finland Oy 

Riitta Laurila on nimitetty 21.6.2021 alkaen Jackon Finlandin myyntiassistentiksi. Laurila on aiemmin toiminut erilaisissa myynnin tukitehtävissä teollisuuden ja tukkukaupan palveluksessa. 

Anne Hakala, Jackon Finland Oy 

Anne Hakala on nimitetty 28.6.2021 alkaen Jackon Finlandin elintarvikepakkausten myyntipäälliköksi. Hakala on toiminut Jackon Finlandin myyntiassistenttina Sastamalan asiakaspalvelukeskuksessa vuodesta 2007 lähtien. 

Sari Niemi, Jackon Finland Oy 

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri (AMK) Sari Niemi on nimitetty 3.5.2021 alkaen Jackon Finlandin Teollisuustuotteiden tuotesuunnittelijaksi. Niemi on toiminut aiemmin laivateollisuudessa hyttien rakenne- ja putkistosuunnittelijana. 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Mikroaallot vaihtoehtona muovinkierrätyksessä

Muovipakkausten kierrätyksessä vaihtoehtoina ovat mekaaninen tai kemiallinen kierrätys. Drupa-messuilla esiteltiin kolmas vaihtoehto kemiallisen kierrätyksen rinnalle. Siinä mikroaallot tekevät työn.
Florian-Turkx

EFI ajattelee laatikon ulkopuolelta – lanseerasi ainutlaatuisen painosysteemin aaltopahvipakkauksille

Drupa-messuilla EFI esitteli yhdessä Packsizen kanssa personoidun täysväripainatukseen aaltopahvipakkauksille.
EFI

Scanpack 2024 -messuohjelma on julkaistu!

Skandinavian suurimman pakkausalan messun, Scanpackin pääohjelma on julkaistu. Scanpack järjestetään Svenska Mässanissa Göteborgissa 22.–25. lokakuuta. Näyttelyssä on 400 näytteilleasettajaa ja lisäksi vierailijoille on tarjolla laaja, lähes sadan numeron ohjelma.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Nyt voi pantata God Morgonin mehupurkkeja

God Morgon aloitti yhteistyön Bowerin kanssa ja tarjoaa nyt panttia mehupurkeilleen. Tavoitteena on lisätä pakkausten kierrätystä tarjoamalla erilaisia etuja, kun pantti on rekisteröity.
God Morgon on yksi Ruotsin suurimmista mehuvalmistajista ja myy yli 15 miljoonaa mehupurkkia vuodessa Ruotsissa. Kuva: Lehdistökuva