Ilmoittaudu Hyvä paha pakkaus -tilaisuuteen

JULKAISTU: 16. marraskuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Millaisia ovat pakkausmateriaalien viimeisimmät trendit ja millainen on pakkausten tulevaisuus? Biopohjainen, biohajoava, kompostoituva… Pakkauksiin liittyviä termejä on monia. Mitä nämä kaikki oikeastaan tarkoittavat ja mitä ajatuksia ne kuluttajissa herättävät? Näihin kysymyksiin tarjoaa vastauksia Hyvä paha pakkaus -paneelikeskustelu, jossa yritysmaailma, tutkimus ja asiakasnäkemys kohtaavat. Voit osallistua tilaisuuteen mukaan verkkolähetyksen kautta.

K-ryhmän järjestämässä paneelikeskustelussa ovat mukana keskustelemassa K-ryhmän päivittäistavaratoimialan asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar, Valion pakkauskehityksestä vastaava Juhana Pilkama, Pauligin strategisen pakkauskehityksen vetäjä Kati Randell, VTT:n tutkimusprofessori Ali Harlin ja Pyrollin toimitusjohtaja Mika Lankila. Paneelikeskustelun moderaattorina toimii toimittaja ja vastuullisuusvaikuttaja Noora Shingler.

Tilaisuus järjestetään maanantaina 29.11.2021 klo 13–14 ja siihen voi ilmoittautua 25.11. mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Järjestäjille voi lähettää kysymyksiä etukäteen ja niitä voi esittää myös tilaisuuden aikana.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi