Hunajakenno korvaa EPSiä pakasteiden logistiikassa

JULKAISTU: 2020-06-12
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Smurfit Kappa on kehittänyt pakaste- ja kylmäkuljetuksiin tarkoitetun  kuitupohjaisen vaihtoehdon. Yritys on tuonut markkinoille uuden pakkauksen, joka pitää pakastetut ja jäähdytetyt ruuat tuoreina koko toimitusketjun ajan. 

Uusi Thermo Box -kuljetuspakkaus on valmistettu 100% kuitupohjaisesta hunajakennorakenteesta ja aaltopahvista, Pakkaus säilyttää pakastetut ruuat yhtä kylminä kuin polystyreenilaatikot kylmäkuljetuksen ajan, todetaan yrityksen tiedotteessa.

Smurfit Kappan Thermo Box on 100 % kierrätettävä. Pakkaus voidaan toimittaa litteänä, mikä säästää kuljetus- ja varastointitilaa. aa myös suuremman joustavuuden kuin EPS, koska sitä voidaan varastoida tasaisena, mikä vähentää varastokustannuksia. Thermo Boxia on saatavana eri kokoisina ja sen pintaan voidaan painattaa asiakkaan brändinmukaisesti.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus