Huhtamäki ostaa joustopakkausten toimittaja Elifin

JULKAISTU: 16. elokuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Huhtamäki ostaa Turkissa ja Egyptissä toimivan Elif Holding A.Ş:n (Elif), joka on merkittävä vastuullisten joustopakkausten toimittaja maailmanlaajuisille kuluttajatuoteyhtiöille. 

Huhtamäen tavoin vastuullisuus on tärkeä osa Elifin strategiaa, ja se on sitoutunut edistämään vastuullisuuden kolmea osa-aluetta, ympäristövastuuta, sosiaalista vastuuta ja hyvää hallintoa, sekä mahdollistamaan asiakkaidensa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisen panostamalla innovaatiotoimintaan. Elif on erikoistunut korkealaatuisiin ja vastuullisiin joustopakkauksiin, ja se hyödyntää tuotannossaan monipuolisesti kierrätettyjä muoveja. Sillä on myös edistyksellinen järjestelmä, jonka avulla se kerää talteen ja hyödyntää tuotannossa syntyvän leikkuujätteen niin omista kuin asiakkaidensa toimipisteistä. Yli 90 % Elifin nykyisestä tuotevalikoimasta on kierrätettävää, ja tuotevalikoimaan kuuluu myös kompostoituvia kalvoja. 

Elifin hankinta tukee Huhtamäen vuoteen 2030 tähtäävää kasvustrategiaa ja korkealle asetettujen kestävän kehityksen päämäärien saavuttamista. 

Hankinnan myötä Huhtamäen teknologiaportfolio kasvaa fleksopaino-osaamisella ja omalla painolaattatuotannolla. Suurin osa Elifin tuotevalikoimasta on jo kierrätettävää tai kompostoituvaa, joten yrityskauppa edistää myös merkittävästi Huhtamäen tavoitetta suunnitella 100 % tuotteistaan kierrätettäviksi, kompostoitaviksi tai uudelleenkäytettäviksi vuoteen 2030 mennessä. 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)