Huhtamäki ja Food System 6 käynnistävät startup-ohjelman

JULKAISTU: 2020-06-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Yhdysvaltalainen voittoa tavoittelematon yrityskiihdyttämö Food System 6 (FS6) on julkaissut laajan startup-ohjelman yhteistyössä Huhtamäen kanssa. Huhtamäki Circular Economy Startup Program by Food System 6 -ohjelma on suunniteltu vauhdittamaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta työskentelevien uusien yritysten kehittymistä. Ohjelma auttaa alkuvaiheen yrityksiä, jotka tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja esimerkiksi jätteen kierrätykseen, vastuullisiin pakkausvaihtoehtoihin ja uusien materiaalien kehittämiseen liittyen.

– Tarvitsemme ratkaisuja, jotka tukevat uusiutuvuutta ja kiertotaloutta maataloudessa, ruoan jakelussa ja tuotannossa. Yrittäjiä tukemalla voimme ratkaista ihmisiin ja planeettaamme vaikuttavia ongelmia ja rakentaa vahvempaa, kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa, sanoo Food System 6:n toimitusjohtaja Caesaré Assad.

Startup-ohjelma keskittyy kiertotaloutta edistävien ratkaisujen löytämiseen koko ruokatuotannon arvoketjun alueella. Huhtamäki ja FS6 tarjoavat ohjelmaan valituille yrityksille mentorointia, ohjausta sekä verkostoja. Lisäksi kahdeksalle valitulle yritykselle jaetaan yhteensä 300 000 dollaria.

Huhtamäki Circular Economy Startup Program by Food System 6 -ohjelma ottaa vastaan hakemuksia. Erilaisia kiertotalousratkaisuja kehittäviä yrityksiä ja yrittäjiä rohkaistaan lähettämään hakemuksensa elokuun 15. päivään mennessä. Ohjelmaan valitut yritykset julkaistaan syksyllä 2020. Lisätietoa hakuprosessista ja ohjeet voi lukea osoitteesta www.foodsystem6.org/apply.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)