Huhtamaki investoi Malesiaan

JULKAISTU: 22. tammikuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Huhtamaki investoi uuteen tuotantolaitokseen Malesiassa ja siirtää tuotantonsa Penangista Malesian pääkaupunkiseudulla Selangorin osavaltiossa sijaitsevaan Port Klangiin palvellakseen paremmin asiakkaitaan ja vastatakseen toimialan kasvuun Kaakkois-Aasiassa. Uuden tuotantolaitoksen odotetaan olevan täysin toimintavalmis vuoden 2021 toisen vuosineljänneksen loppuun mennessä.

– Investoimalla maailmanluokan tuotantolaitokseen Malesiassa luomme pohjaa tulevaisuuden kasvulle Kaakkois-Aasiassa. Uuden tuotantoyksikön sijainti on strategisesti hyvä, sillä se on lähellä avainasiakkaitamme ja siitä on hyvät logistiset yhteydet naapurimaihin. Tuotannon siirtäminen on meille myös hyvä tilaisuus modernisoida tuotantolaitteitamme sekä lisätä automaatiota tehokkuuden parantamiseksi. Uudessa yksikössä keskitytään aluksi nykyisen lailla kartonkipikarien valmistukseen. Kasvun myötä pystymme kuitenkin laajentamaan tuotevalikoimaa sekä ottamaan käyttöön uusia kestävän kehityksen mukaisia paperipohjaisia ​​teknologioita ja hyödyntämään maailmanlaajuista pakkausosaamistamme, sanoo Eric Le Lay, Fiber Foodservice EAO -segmentin johtaja.

Kokonaisinvestoinnin arvo, mukaan lukien infrastruktuurin parannukset sekä koneinvestoinnit ja asennukset, on noin 10 miljoonaa euroa. Suurin osa investoinnista tehdään vuoden 2021 ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Huhtamäen nykyiselle henkilöstölle Malesiassa, noin 150 työntekijälle, tarjotaan mahdollisuus siirtyä uuteen yksikköön.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi