Huhtamaki investoi Malesiaan

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-01-22
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Huhtamaki investoi uuteen tuotantolaitokseen Malesiassa ja siirtää tuotantonsa Penangista Malesian pääkaupunkiseudulla Selangorin osavaltiossa sijaitsevaan Port Klangiin palvellakseen paremmin asiakkaitaan ja vastatakseen toimialan kasvuun Kaakkois-Aasiassa. Uuden tuotantolaitoksen odotetaan olevan täysin toimintavalmis vuoden 2021 toisen vuosineljänneksen loppuun mennessä.

– Investoimalla maailmanluokan tuotantolaitokseen Malesiassa luomme pohjaa tulevaisuuden kasvulle Kaakkois-Aasiassa. Uuden tuotantoyksikön sijainti on strategisesti hyvä, sillä se on lähellä avainasiakkaitamme ja siitä on hyvät logistiset yhteydet naapurimaihin. Tuotannon siirtäminen on meille myös hyvä tilaisuus modernisoida tuotantolaitteitamme sekä lisätä automaatiota tehokkuuden parantamiseksi. Uudessa yksikössä keskitytään aluksi nykyisen lailla kartonkipikarien valmistukseen. Kasvun myötä pystymme kuitenkin laajentamaan tuotevalikoimaa sekä ottamaan käyttöön uusia kestävän kehityksen mukaisia paperipohjaisia ​​teknologioita ja hyödyntämään maailmanlaajuista pakkausosaamistamme, sanoo Eric Le Lay, Fiber Foodservice EAO -segmentin johtaja.

Kokonaisinvestoinnin arvo, mukaan lukien infrastruktuurin parannukset sekä koneinvestoinnit ja asennukset, on noin 10 miljoonaa euroa. Suurin osa investoinnista tehdään vuoden 2021 ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Huhtamäen nykyiselle henkilöstölle Malesiassa, noin 150 työntekijälle, tarjotaan mahdollisuus siirtyä uuteen yksikköön.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx