Huhtamäeltä kompostoituva kuumakuppi

JULKAISTU: 2019-08-05
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kaksikerroksinen kompostoituva Bioware Impresso kuumakuppi on Huhtamäen kompostoituvien tuotteiden Bioware-tuoteperheen uutuus. Nyt lanseerattavien kuppien valkovihreä pinta hyödyntää Impresso-tuotteille tunnusomaista kohokuviointia, joka eristää lämpöä ja tuntuu miellyttävältä kädessä.

Kuppi valmistetaan PEFC-sertifioidusta kartongista ja sen tiiviyden takaava pinnoite on kasvipohjainen. Muiden Huhtamäen Impresso-kuppien tavoin uuden kupin valmistuksessa käytetään jopa 25 % vähemmän raaka-aineita kuin muissa markkinoilla olevissa kaksi- tai kolmikerroksisissa kupeissa. Tämä keventää kuppia tinkimättä sen kyvystä eristää lämpöä. Uusia kuppeja valmistetaan Isossa-Britanniassa, josta niitä toimitetaan asiakkaille kautta Euroopan.

”Olemme sekä kuppien suunnittelun että valmistamisen asiantuntijoita. Uuden ’feel good’ Impresso-kuppimme myötä tuomme kaksikerroksiset kupit osaksi kompostoituvaa Bioware-tuoteperhettä. Kohokuvioinnin ja paremman lämmöneristyksensä ansiosta kupit ovat miellyttäviä kädessä. Impresso-kupeilla on teollisen kompostoitavuuden EN13432-sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että ne voidaan laittaa biojätteeseen”, kertoo markkinointipäällikkö Becci Eplett Huhtamäeltä.

PEFC-sertifioidusta kartongista valmistettu ja kasvipohjaisesti pinnoitettu uusi Impresso-kuppi on Eplettin mukaan erinomainen vaihtoehto kahviloille ja ravintoloille, jotka haluavat kompostoitavan premium-luokan kupin.

Jatka lukemista

Dayton osti Thomekon elintarviketoiminnot

Päivittäistavara-, horeca- ja elintarvikealan laitteita ja huoltopalveluita toimittava Dayton Oy on ostanut Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Dayton nousee kaupalla elintarviketeollisuuden kokonaisratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi toimitusjohtaja Pekka Tiaisen mukaan.
dayton-tiainen-elintarviketeollisuus

Huhtamäki lahjoittaa kerta-astioita kriisiavuksi

Huhtamäki lahjoittaa tuotteittaan terveydenhuollon toimijoille, esimerkiksi yli kuusi miljoonaa kerta-astiaa sairaaloille ja hoitokodeille ympäri Eurooppaa ruokahygienian ja -turvallisuuden varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Yhtiö tuottaa myös visiirejä ja avustaa Punaista Ristiä.
huhtamäki-ruokapakkaukset-food-service

Muovikasseja korvataan muilla materiaaleilla

Yhä useampi suomalainen pakkaa ruokaostoksensa muuhun kuin muovikassiin. S-ryhmän ruokakaupoissa muovikassien myynti laski neljä prosenttia vuodesta 2018 vuoteen 2019. Vain joka neljäs asiakas ostaa muovikassin kauppakäynnillään. Yhä useampi asiakas käyttää biohajoavaa kassia, paperikassia tai kestokassia.
s-ryhmä-muovikassit-kangaskassit

Raflatacilta PP-etikettikalvoa kierrätysmuovista

UPM Raflatac tuo markkinoille ensimmäisenä PP-etikettimateriaalin, joka on tehty kierrätysmuovista. Materiaalissa käytetään kemian teollisuuden SABIC-yrityksen kierrätysratkaisua PP-tuotteille.
Jar of peanut butter and peanuts

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka