Huhtamäelle uusi vastuullisuus- ja viestintäjohtaja

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2020-02-09
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Thomasine Kamerling, (47), on nimitetty Huhtamäen vastuullisuus- ja viestintäjohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.3.2020 alkaen. Hän raportoi toimitusjohtaja Charles Héaulméelle asemapaikkanaan Espoo. Thomasine on työskennellyt useissa terveydenhuoltoalan yrityksissä Euroopassa.

Thomasinen koulutus on M.A., Modern History, Cambridge University, Iso-Britannia. Hän siirtyy Huhtamäelle Varanah Venturesin viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävästä. Varanah Ventures on sveitsiläinen terveydenhuoltoalan kehitys- ja sijoitusyhtiö. Samanaikaisesti Thomasine työskenteli arvonluonnista vastaavana johtajana bio- ja lääketeknologiaan sekä sähköiseen terveydenhuoltoon keskittyneessä varainhoitoyhtiössä Viskumedissä.

Aiemmin Thomasine työskenteli Hoffman-La Roche Pharmaceuticalin Euroopan viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana Sveitsissä ja suhdetoiminnasta vastaavana johtajana Isossa-Britanniassa, toimitusjohtajana ja globaalista viestinnästä vastaavana johtajana GE Oil & Gas -yhtiön palveluksessa Italiassa, sekä APCO Worldwiden palveluksessa Afrikan alueen toimitusjohtajana asemapaikkanaan Etelä-Afrikka ja EMEA-alueen yhteiskuntasuhteista ja strategiaviestinnästä vastaavana johtajana asemapaikkanaan Bryssel.

”Toivotan Thomasinen lämpimästi tervetulleeksi Huhtamäelle ja konsernin johtoryhmään. Vastuullisuus on strategiassamme yhä keskeisemmässä osassa ja Thomasine tuo meille runsaasti kokemusta niin vastuullisuuden kuin viestinnänkin saralta”, sanoo Huhtamäen toimitusjohtaja Charles Héaulmé.

Jatka lukemista

Dayton osti Thomekon elintarviketoiminnot

Päivittäistavara-, horeca- ja elintarvikealan laitteita ja huoltopalveluita toimittava Dayton Oy on ostanut Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Dayton nousee kaupalla elintarviketeollisuuden kokonaisratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi toimitusjohtaja Pekka Tiaisen mukaan.
dayton-tiainen-elintarviketeollisuus

Huhtamäki lahjoittaa kerta-astioita kriisiavuksi

Huhtamäki lahjoittaa tuotteittaan terveydenhuollon toimijoille, esimerkiksi yli kuusi miljoonaa kerta-astiaa sairaaloille ja hoitokodeille ympäri Eurooppaa ruokahygienian ja -turvallisuuden varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Yhtiö tuottaa myös visiirejä ja avustaa Punaista Ristiä.
huhtamäki-ruokapakkaukset-food-service

Muovikasseja korvataan muilla materiaaleilla

Yhä useampi suomalainen pakkaa ruokaostoksensa muuhun kuin muovikassiin. S-ryhmän ruokakaupoissa muovikassien myynti laski neljä prosenttia vuodesta 2018 vuoteen 2019. Vain joka neljäs asiakas ostaa muovikassin kauppakäynnillään. Yhä useampi asiakas käyttää biohajoavaa kassia, paperikassia tai kestokassia.
s-ryhmä-muovikassit-kangaskassit

Raflatacilta PP-etikettikalvoa kierrätysmuovista

UPM Raflatac tuo markkinoille ensimmäisenä PP-etikettimateriaalin, joka on tehty kierrätysmuovista. Materiaalissa käytetään kemian teollisuuden SABIC-yrityksen kierrätysratkaisua PP-tuotteille.
Jar of peanut butter and peanuts

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB