HP:ltä monipuolinen tulostin pakkaustöihin

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2020-03-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


HP on uudistanut HP Latex R -suurkuvatulostinsarjansa. Laadukkaat värit ja monipuoliset tulostusmateriaalit mahdollistavat monenlaiset pakkausalan työt. Näitä ovat mm. vedokset, muotoilua vaativat POP-ratkaisut ja syvävedettävät muovit.

Tiedotteen mukaan uudet tulostimet sopivat hyvin pakkausteollisuuden töihin värin hajuttomuuden, muotoutuvuuden ja erittäin korkean kuvanlaadun ansioista. Vesipohjaiset HP Latex -värit ovat markkinoiden muotoutuvimmat ja innovatiivinen HP White Latex tulostaa kiiltävän puhtaan valkoista pintaa, joka ei kellastu kuten UV-pohjaiset valkoiset värit.

Sarjan tulostinten levymateriaalivaihtoehdot ovat hyvin monipuoliset. Niitä ovat paperi- ja muovivaahtolevy, PVC-vaahtomuovi, aaltopahvi, akryyli, polykarbonaatti, puristettu pahvi, kennolevy, alumiini-komposiittilevy ja puu. Rullalla saatavia materiaaleja ovat PVC-bannerit, tarrat, pinnoitettu paperi, polypropeeni, polystyreeni, polykarbonaatti, polyesteri, tekstiilit ja öljykangas.

R-sarjan laitteet ovat tuottavampia ja tehokkaampia kuin ennen. Muihin päivityksiin kuuluvat automaattiset päivitykset ohjelmistoon sekä laajemmat työjonon hallintamahdollisuudet. Ohjelmistopäivitykset koskevat myös nykyisiä R-tulostimia. Sarjaan kuuluu kolme suurkuvatulostinta: HP Latex R2000 Plus, HP Latex R1000 Plus ja HP Latex R1000.

Jatka lukemista

Dayton osti Thomekon elintarviketoiminnot

Päivittäistavara-, horeca- ja elintarvikealan laitteita ja huoltopalveluita toimittava Dayton Oy on ostanut Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Dayton nousee kaupalla elintarviketeollisuuden kokonaisratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi toimitusjohtaja Pekka Tiaisen mukaan.
dayton-tiainen-elintarviketeollisuus

Huhtamäki lahjoittaa kerta-astioita kriisiavuksi

Huhtamäki lahjoittaa tuotteittaan terveydenhuollon toimijoille, esimerkiksi yli kuusi miljoonaa kerta-astiaa sairaaloille ja hoitokodeille ympäri Eurooppaa ruokahygienian ja -turvallisuuden varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Yhtiö tuottaa myös visiirejä ja avustaa Punaista Ristiä.
huhtamäki-ruokapakkaukset-food-service

Muovikasseja korvataan muilla materiaaleilla

Yhä useampi suomalainen pakkaa ruokaostoksensa muuhun kuin muovikassiin. S-ryhmän ruokakaupoissa muovikassien myynti laski neljä prosenttia vuodesta 2018 vuoteen 2019. Vain joka neljäs asiakas ostaa muovikassin kauppakäynnillään. Yhä useampi asiakas käyttää biohajoavaa kassia, paperikassia tai kestokassia.
s-ryhmä-muovikassit-kangaskassit

Raflatacilta PP-etikettikalvoa kierrätysmuovista

UPM Raflatac tuo markkinoille ensimmäisenä PP-etikettimateriaalin, joka on tehty kierrätysmuovista. Materiaalissa käytetään kemian teollisuuden SABIC-yrityksen kierrätysratkaisua PP-tuotteille.
Jar of peanut butter and peanuts

Uusimmat uutiset

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept

Packnews-lehti täyttää 90 vuotta – paluu vuoteen 1977

Packnews-lehti (aiemmin nimeltään nord emballage) täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Se saattaa olla maailman vanhin pakkausalan lehti. Toimitus on viime vuosina selaillut vanhoja lehtiä ja julkaissut niistä parhaita paloja, joista yksi on tässä artikkelissa.
Letpak