HKScan laajenee kumppanuuksilla

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-06-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


HKScan laajenee Suomessa  aloittaessaan yhteistyön turkulaisen Leipomo Rostenin kanssa ja ostamalla Jokisen Eväät Oy:n liiketoiminnan ja brändin. Nämä tukevat HKScanin kasvua monipuoliseksi ruokataloksi. 

Leipomo Rostenin kanssa tehtävän yhteistyön myötä HKScanin tuotevalikoima laajenee vahvassa markkinakasvussa olevissa välipalatuotteissa. Rosten saa HKScanista vahvan myyjän ja jakelijan yhtiöiden yhdessä kehittämille uusille välipaloille.

Syyskuussa Suomen markkinoille tuotavat välipalatuotteet valmistetaan Turussa Leipomo Rostenin tiloissa ja toimitetaan asiakkaille HKScanin myynti- ja jakeluverkoston kautta. Tuotteissa käytettävä sian-, naudan- ja broilerinliha on 100 % suomalaista lihaa HKScanin sopimustuottajilta.

HKScan on myös ostanut kalatuotteista tunnetun Jokisen Eväät -liiketoiminnan ja -brändin ja jatkaa niiden kehittämistä yhdessä Kimmo Jokisen kanssa, joka siirtyy HKScanin palvelukseen. HKScanin tuotevalikoimassa kala on jo nyt ollut raaka-aineena aterioissa ja aterian komponenteissa. Nyt alkava yhteistyö antaa HKScanille mahdollisuuden perehtyä syvällisemmin kasvussa olevaan kalatuoteryhmään.

Paikallinen ja vastuullisesti tuotettu liha ja lihatuotteet ovat jatkossakin HKScanin toiminnan keskiössä. Kumppanuudet mahdollistavat joustavan laajenemisen uusiin tuotekategorioihin ja raaka-aineisiin sekä tukevat HKScanin kasvua monipuoliseksi ruokataloksi.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli