HKScan laajenee Suomessa aloittaessaan yhteistyön turkulaisen Leipomo Rostenin kanssa ja ostamalla Jokisen Eväät Oy:n liiketoiminnan ja brändin. Nämä tukevat HKScanin kasvua monipuoliseksi ruokataloksi.
Leipomo Rostenin kanssa tehtävän yhteistyön myötä HKScanin tuotevalikoima laajenee vahvassa markkinakasvussa olevissa välipalatuotteissa. Rosten saa HKScanista vahvan myyjän ja jakelijan yhtiöiden yhdessä kehittämille uusille välipaloille.
Syyskuussa Suomen markkinoille tuotavat välipalatuotteet valmistetaan Turussa Leipomo Rostenin tiloissa ja toimitetaan asiakkaille HKScanin myynti- ja jakeluverkoston kautta. Tuotteissa käytettävä sian-, naudan- ja broilerinliha on 100 % suomalaista lihaa HKScanin sopimustuottajilta.
HKScan on myös ostanut kalatuotteista tunnetun Jokisen Eväät -liiketoiminnan ja -brändin ja jatkaa niiden kehittämistä yhdessä Kimmo Jokisen kanssa, joka siirtyy HKScanin palvelukseen. HKScanin tuotevalikoimassa kala on jo nyt ollut raaka-aineena aterioissa ja aterian komponenteissa. Nyt alkava yhteistyö antaa HKScanille mahdollisuuden perehtyä syvällisemmin kasvussa olevaan kalatuoteryhmään.
Paikallinen ja vastuullisesti tuotettu liha ja lihatuotteet ovat jatkossakin HKScanin toiminnan keskiössä. Kumppanuudet mahdollistavat joustavan laajenemisen uusiin tuotekategorioihin ja raaka-aineisiin sekä tukevat HKScanin kasvua monipuoliseksi ruokataloksi.