HKScan laajenee kumppanuuksilla

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-06-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


HKScan laajenee Suomessa  aloittaessaan yhteistyön turkulaisen Leipomo Rostenin kanssa ja ostamalla Jokisen Eväät Oy:n liiketoiminnan ja brändin. Nämä tukevat HKScanin kasvua monipuoliseksi ruokataloksi. 

Leipomo Rostenin kanssa tehtävän yhteistyön myötä HKScanin tuotevalikoima laajenee vahvassa markkinakasvussa olevissa välipalatuotteissa. Rosten saa HKScanista vahvan myyjän ja jakelijan yhtiöiden yhdessä kehittämille uusille välipaloille.

Syyskuussa Suomen markkinoille tuotavat välipalatuotteet valmistetaan Turussa Leipomo Rostenin tiloissa ja toimitetaan asiakkaille HKScanin myynti- ja jakeluverkoston kautta. Tuotteissa käytettävä sian-, naudan- ja broilerinliha on 100 % suomalaista lihaa HKScanin sopimustuottajilta.

HKScan on myös ostanut kalatuotteista tunnetun Jokisen Eväät -liiketoiminnan ja -brändin ja jatkaa niiden kehittämistä yhdessä Kimmo Jokisen kanssa, joka siirtyy HKScanin palvelukseen. HKScanin tuotevalikoimassa kala on jo nyt ollut raaka-aineena aterioissa ja aterian komponenteissa. Nyt alkava yhteistyö antaa HKScanille mahdollisuuden perehtyä syvällisemmin kasvussa olevaan kalatuoteryhmään.

Paikallinen ja vastuullisesti tuotettu liha ja lihatuotteet ovat jatkossakin HKScanin toiminnan keskiössä. Kumppanuudet mahdollistavat joustavan laajenemisen uusiin tuotekategorioihin ja raaka-aineisiin sekä tukevat HKScanin kasvua monipuoliseksi ruokataloksi.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB