HKScan laajenee kumppanuuksilla

JULKAISTU: 3. kesäkuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


HKScan laajenee Suomessa  aloittaessaan yhteistyön turkulaisen Leipomo Rostenin kanssa ja ostamalla Jokisen Eväät Oy:n liiketoiminnan ja brändin. Nämä tukevat HKScanin kasvua monipuoliseksi ruokataloksi. 

Leipomo Rostenin kanssa tehtävän yhteistyön myötä HKScanin tuotevalikoima laajenee vahvassa markkinakasvussa olevissa välipalatuotteissa. Rosten saa HKScanista vahvan myyjän ja jakelijan yhtiöiden yhdessä kehittämille uusille välipaloille.

Syyskuussa Suomen markkinoille tuotavat välipalatuotteet valmistetaan Turussa Leipomo Rostenin tiloissa ja toimitetaan asiakkaille HKScanin myynti- ja jakeluverkoston kautta. Tuotteissa käytettävä sian-, naudan- ja broilerinliha on 100 % suomalaista lihaa HKScanin sopimustuottajilta.

HKScan on myös ostanut kalatuotteista tunnetun Jokisen Eväät -liiketoiminnan ja -brändin ja jatkaa niiden kehittämistä yhdessä Kimmo Jokisen kanssa, joka siirtyy HKScanin palvelukseen. HKScanin tuotevalikoimassa kala on jo nyt ollut raaka-aineena aterioissa ja aterian komponenteissa. Nyt alkava yhteistyö antaa HKScanille mahdollisuuden perehtyä syvällisemmin kasvussa olevaan kalatuoteryhmään.

Paikallinen ja vastuullisesti tuotettu liha ja lihatuotteet ovat jatkossakin HKScanin toiminnan keskiössä. Kumppanuudet mahdollistavat joustavan laajenemisen uusiin tuotekategorioihin ja raaka-aineisiin sekä tukevat HKScanin kasvua monipuoliseksi ruokataloksi.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi