FROMM investoi Suomeen

JULKAISTU: 2021-03-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


FROMM-konserni rakentaa Suomeen uuden tehtaan ja logistiikkakeskuksen. Uudisrakennus on 4 200 neliön kokoinen ja se rakennetaan Naantalin Naviren alueelle.

Uuteen rakennukseen keskittetään FROMM-konserniin kuuluvien FROMM Pakkaus Oy:n logistiikkatoiminnot ja Octomeca Oy:n pakkauskonevalmistus. FROMM Pakkaus Oy:n Espoon kiinteistö on myyty mutta huolto- ja myyntitoiminnot jäävät Espooseen.

– Uudisrakennus mahdollistaa tuotannon, suunnittelun, huoltotoimintojen ja logistiikan kokonaisvaltaisen tehostamisen. Maarakennustyöt on aloitettu ja uusiin tiloihin päästään muuttamaan huhtikuussa 2022.

Kiinteistössä on huomioitu energiatehokkuus, kiinteistön lämmitys ja viilennys toteutetaan maalämmöllä. Investoinnin kokonaiskustannus on noin 5 miljoonaa euroa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)