Fazerin Sininen täyttää 100 vuotta

JULKAISTU: 20. tammikuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Fazerin Sininen syntyy suomalaisesta maidosta ja vastuullisesta kaakaosta vuonna 1922 saatua reseptiä mukaillen. Fazerin Sinisen maku hurmaa niin Suomessa kuin maailmalla, ja klassikkosuklaata viedään jo kymmeniin maihin. Juhlavuosi on koko yhtiölle tärkeä merkkipaalu.
– Olemme ylpeitä matkastamme. Suuri osa suomalaisista muistaa Fazerin Sinisen jo lapsuudestaan ja arvostaa tuotetta. Kun suomalaiset liikkuvat maailmalla, he vievät usein lahjaksi Fazerin suklaata. Tuote on osa suomalaisuutta, kertoo Fazer Makeisten tuotekehitysjohtaja Heli Anttila.

Juhlavuosi täynnä kiltteyden tekoja

Fazerin Sinisen resepti saatiin aikanaan lahjaksi ystävänpalveluksesta. Juhlavuosi on omistettu hyvän mielen jakamiselle, ja Fazerin Sinisen juhlapakkaus pitää sisällään pienen yllätyksen. Juhlavuoden käärepaperi kunnioittaa Karl Fazerin toivetta, jonka mukaan jokaiselle tuotteelle oli valmistettava oma “puku”. Juhlavuonna Fazerin Sininen -tuoteperheen tuotteisiin liitetään juhlasinetti, joka kertoo kestävästä ja pysyvästä laadusta. Juhlahumu huipentuu syksyn 100 vuotta hyvää -kampanjaan.
– Haluamme muistuttaa suomalaisia siitä, kuinka helppoa pienten hyvien tekojen lisääminen arkeen on. Kutsumme kaikki kuluttajat mukaan kiltteyshaasteeseen, mutta tekeminen lähtee meistä fazerilaisista itsestämme. Ilman hyvää tahtoa toisille ei olisi olemassa juuri sitä Fazerin Sinistä, jonka me tunnemme, Fazerin suklaatuotteiden markkinointipäällikkö Linda Lukkarinen kiteyttää.

Myös Posti kunnioittaa juhlavuotta julkaisemalla Paula Salvianderin suunnitteleman postimerkin, jossa juuri avatun Fazerin Sininen -pakkauksen suklaapalat kurottuvat kauniisti merkistä ulospäin.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood