Fazer tarjoaa mysliä annoksittain

JULKAISTU: 2020-05-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Tänä keväänä Fazer tuo kauppoihin kaksi uutta Alku-tuotetta, jotka on pakattu annospusseihin: Kaurainen siemenmysli ja Vadelmainen kaakaogranola. Myyntipakkaus sisältää kuusi annospussia, jotka on helppo käyttää osana aamiaista tai välipalaa. Uutuusmyslit on valmistettu suomalaisesta täysjyväkaurasta eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria tai lisäaineita.

Toukokuussa markkinoille tuotu Kaura-spelttipuuro kasvatti Fazer Alku -tuotteiden määrän kolmeenkymmeneen. Tuotteelle on myönnetty Suomen Sydänliiton Parempi valinta -sydänmerkki sekä Hyvää Suomesta -alkuperämerkki. Puuro on valmistettu Fazerin Lahden Myllyssä, ja se on Keskon Tuottajalle kiitos -yksinoikeustuote. Niin puuro- kuin myslipakkauksetkin voidaan kierrättää kartonkikeräyksessä.

Fazer on toiminnassaan sitoutunut kestävään viljelyyn, joka koostuu valinnoista viljelyn suunnittelussa ja pelloilla. Fazer kehittää ympäristöystävällisempää viljanviljelyä yhteistyössä suomalaisten viljelijöiden, tuottaja- ja ympäristöjärjestöjen kanssa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)