Elintarvikepäivä viettää 50-vuotisjuhlaansa 12.5.2020. Alan laajin ajankohtais- ja koulutustapahtuma tarjoaa jälleen mahtavan kattauksen muuan muassa elintarvikealan tutkimuksen ja innovaatioiden uusimmista tuulista, vaikuttavasta markkinoinnista sekä aina ajankohtaisesta elintarviketurvallisuudesta.
Elintarvikepäivä 2020 järjestetään 12.5.2020 Finlandia-talolla Helsingissä. Maailman parhaan tapahtumatalon tittelin voittanut tapahtumakeskus tarjoaa upeat puitteet päivälle, joka tuo esille alan ajankohtaisimmat aiheet ja kiinnostavimmat puhujat sekä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua lukuisiin näytteilleasettajiin.
Elintarviketurvallisuudesta puhuttaessa tärkeää on petoksellisen toiminnan estäminen. Isoa kuvaa aiheeseen avaa päivillä Europan petostentorjuntaviraston pääjohtaja Ville Itälä. Ruoka houkuttaa petoksiin-aiheeseen sukeltaa messuilla Saskia van Ruth, Professor of Food Authenticity and Integrity Wageningenin yliopistosta. Hän puhuu otsikolla Food fraud: think like a criminal.
Miten menestyä elintarvikemarkkinoilla, kun kysyntä pirstaloituu? Aihetta avaa Oy Hartwall Ab:n toimitusjohtaja Kalle Järvinen. Useat ruoka-alan brändit sijoittuvat vuodesta toiseen arvostetuimpien listalle. Mikä on maineen, vastuullisuuden ja brändin merkitys ruoka-alan toimijoiden menestykselle? Aiheeseen pureutuu T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka.